ZIMSKI PREGLED

Pokrenuta servisna akcija za članove kluba vjernosti Citroën Zauvijek s velikim popustima

Citroën je pripremio zimsku servisnu akciju za članove kluba vjernosti Citroën Zauvijek od 15. prosinca 2021. do 31. siječnja 2022.

Citroen zimska akcija

 Citroen

Uz besplatan zimski pregled vozila, članovi kluba ostvaruju popust od 30 posto na filtre, kočničke pločice, amortizere i diskove te 20 posto na originalnu dodatnu opremu za prijevoz.

Sigurnost Citroën vozila je na prvome mjestu, a vlasnici imaju mogućnost pripremiti se za zimu i besplatno iskoristiti stručnost tehničara Citroën koji će napraviti besplatan pregled vozila i provjeriti osjetljive točke prije zime.

Članovi kluba vjernosti u navedenom razdoblju ostvaruju 30 posto popusta na filtre (ulja, goriva, zraka motora i kabine), kočničke pločice i diskove te prednje i stražnje amortizere. Radi se o originalnim ili Eurorepar rezervnim dijelovima.

Prilikom kupnje originalne dodatne opreme za Citroën vozila kupci ostvaruju 20 posto popusta. Akcija se odnosi na raznu krovnu opremu (krovni nosači, krovne kutije, nosači skija i sl.), podne tepihe, gumene kadice prtljažnika, lance, naplatke od lagane legure, zavjesice kotača.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. prosinac 2022 04:19