SKI CHALLENGE 2024.

Prijavite se i osvojite: Četvero čitatelja nagrađujemo dvodnevnim skijanjem u Obertauernu

Do skijališta ćemo putovati na struju, u atraktivnim modelima Volkswagen ID. 7

VW Ski Challenge

 VW

Ljubitelj ste skijanja ili boardanja? Ne gubite vrijeme. Prijavite se na naš SkiChallenge 2024. powered by Volkswagen i osvojite dva dana uživanja u austrijskom Obertauernu.

Tražimo, naime, četvero čitatelja koji će se pridružiti članovima redakcije Auto kluba u ovoj avanturi na koju putujemo s dva luksuzna, električna Volkswagena ID.7. Svi zainteresirani trebaju popuniti prijavnicu te ponuditi maštoviti odgovor na pitanje zašto bi baš oni trebali biti sudionici SkiChallengea 2024 powered by Volkswagen.

image

Ski Challenge 2024.

HOLGER VAETH/ZOOOM

Polazak smo predvidjeli u srijedu 28. veljače u prijepodnevnim satima iz Zagreba, a povratak u kasnim popodnevnim satima u petak, 1. ožujka.

Odredište? Oko 340 kilometara od Zagreba udaljeno austrijsko skijalište Obertauern i novouređeni Obertauern [PLACESHOTEL] by Valamar, koji jamči savršen odmor u austrijskim Alpama i jednostavan pristup prema čak 100 km skijaških staza.

image

Obertauern PlacesHotel

PlacesHotel

Smješteni ćemo biti u dvokrevetnim sobama, a hotel ima i brojne sadržaje – od restorana s lokalnom i međunarodnom kuhinjom, do bazena i spa centra sa saunama, igraonice i multimedijske zone, dok se na osmom katu hotela nalazi [PLACESROOFTOP] bar i lounge zona sa spektakularim pogledom na Alpe.

image

Obertauern PlacesHotel

PlacesHotel

Osim s prijevozom u atraktivnim Volkswagenima ID.7 i polupansionom u hotelu častimo vas i dvodnevnim ski-passom.

image

VW ID.7

VW

Na vama je tako samo da ponesete skijašku opremu, koju neće biti problem smjestiti u prtljažnik prostranih njemačkih limuzina.

Tko nam se želi pridružiti u dvodnevnoj skijaškoj avanturi u Obertauernu treba ispuniti prijavu i ondje napisati zašto je baš on ili ona idealan kandidat za SkiChallenge 2024 powered by Volkswagen.

Prijaviti se možete isključivo ispunjavanjem prijavnog obrasca.

Prijave za SkiChallenge 2024. powered by Volkswagen su moguće do četvrtka, 15. veljače 2024. u 12 sati.

Odabrat ćemo 4 čitatelja s najmaštovitijim odgovorom na pitanje Zašto biste baš vi trebali biti sudionik SkiChallengea 2024 powered by Volkswagen, a njihova ćemo imena objaviti na našem portalu www.autoklub.hr 19. veljače do 13 sati.

Također, odabrane čitatelje obavijestit ćemo odmah po odabiru i telefonski, da se stignu pripremiti na vrijeme.

Tom prilikom ćemo ih upoznati s točnim vremenom polaska i lokacijom s koje se kreće na put.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 09:28