ŠIRENJE MREŽE

TotalEnergies i Inter Cars svečano otvorili prvi kobrendirani servis u Hrvatskoj

‘Direktno prisustvo na hrvatskom tržištu u proteklih 5 godina pomoglo nam je da bolje razumijemo potrebe naših korisnika‘

Total Energies

 Total

U skladu s nedavno najavljenim proširenjem suradnje između kompanije Inter Cars Hrvatska i predstavništva multi-energetske kompanije TotalEnergies na tržištu Hrvatske, u Zelini je službeno otvoren prvi kobrendirani servis, „Ze-Tra“.

image

Total Energies

Total

Nova vizualna obilježja predstavljaju, ne samo odraz partnerstva dviju kompanija, već i sigurnost za krajnje korisnike u servisne usluge međunarodno prepoznatih „Q-Service“ centara, kao i u originalna visokokvalitetna ulja, tekućine i maziva za motorna vozila pod brendom TotalEnergies. S tim u vezi, korisnima je dostupan širok spektar servisnih usluga od održavanja i dijagnostike do vulkanizacije i popravka, uz asortiman prepoznatljivih Quartz ulja za zaštitu svih dijelova motora.

image

Total Energies

Total

Povodom svečanog otvaranja, prisutnima se obratio Thierry Gourault, izvršni potpredsjednik za južnu i istočnu Europu u odjelu kompanije TotalEnergies za marketing i usluge: „Direktno prisustvo na tržištu Hrvatske u proteklih 5 godina pomoglo nam je da bolje razumijemo potrebe naših korisnika. Ako na to dodamo potencijal tržišta i sve veću potražnju za kvalitetnim proizvodima jednako kao i za uslugama, uvjereni smo da će naš zajednički projekt s kompanijom Inter Cars značajno unaprijediti sveukupno korisničko iskustvo.“

U nastavku projekta, u Čakovcu je tijekom rujna otvoren i drugi kobrendirani servis, „ASC Čakovec“.

„Q-Service“ je dio međunarodnog „Quality Service“ koncepta i najveći lanac nezavisnih servisa u Hrvatskoj koji korisnicima nudi najprihvatljiviju alternativu ovlaštenoj servisnoj mreži, poštujući sve proizvođače vozila, njihove norme i standarde. U Hrvatskoj trenutno broji 80 registriranih servisnih centara, dok ih na području Europe ima 1.500.

image

Total Energies

Total

Kroz partnerstva sa servisima, kompanija TotalEnergies nastoji pratiti potrebe tržišta kako bi na što bolji način prilagodila ponudu proizvoda i usluga te nastavila s investicijama u ovom strateški važnom poslovnom okruženju.

Pored formiranja mreže kobrendiranih servisa s kompanijom InterCars, TotalEnergis nastavlja s radom na širenju vlastitog servisnog koncepta, koji samo u Hrvatskoj trenutno broji osam nezavisnih servisa, četiri automobilska i četiri kamionska.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 01:15