Tuning u Tokiću

U Tokiću, uz stručne upute prodajnog savjetnika, svaki vozač može biti tuner!

Dolaskom u Tokić poslovnice, u kojima se nudi više od 300.000 artikala i 300 renomiranih proizvođača – svaki vozač postaje tuner!

Poslovnica Tokić

 Tokić

Iako je pojam tuninga rezerviran prvenstveno za ekstremne automobile koji se unaprijeđuju s ciljem veće snage ili vizualnog doživljaja vozila, stvarnost je zapravo puno bliža svakodnevnom kupcu. Kad god promišlja koje će dijelove ugraditi u svoje vozilo i želi postići bolji rezultat – svaki vozač koji dođe u jednu od Tokić poslovnica može postati tuner! Kako? Odabirom artikakla s kojima, pored redovnog održavanja, svoje vozilo može bolje profilirati, unaprijediti i uskladiti prema svojim prioritetima. A oni mogu biti brzina, držanje ceste, sigurnost, ekologija, off road, estetika… Upravo je zato Tokić najveći partner sigurnosti i dostupnosti, nudeći velik asortiman u više od 100 poslovnica diljem Hrvatske i brzu dostavu na kućni prag.

image

Izbor artikala

Tokić

Poznavanje automobila i mogućnosti mehaničara, ali prvenstveno vlastitih vozačkih želja, temelj su svakog tuninga. U okvirima budžeta, svaki vozač prilikom izbora dijelova svoj fokus može preseliti, recimo, s voznih osobina po suhom na vozne osobine po mokrom. Kako ? Izborom odgovarajućih guma. Isto tako, može odabrati precizniji, ali neudobniji ovjes, izdržljivije opruge ili pak tvrđe ublaživače udara. Agilnost upravljanja može korigirati i posebnim podešavanjem geometrije kotača. Ulaganjem u bolje kočnice, skratit će zaustavni put i produžiti im vijek trajanja, pa izbor kvalitetnije opreme često znači dugoročnu uštedu. U svakom slučaju, tuning je puno više od velikih spojlera i naljepnica, koje su većini prva asocijacija na ovu vrstu brige o automobilima.

image

Poslovnica iznutra

Tokić

Izborom kvalitetnijih filtara goriva i zraka, ulja i maziva, baš kao i redovitim održavanjem, vozač izravno utječe na kvalitetu rada motora, a time i potrošnju goriva. Različitim intervencijama na managementu motora vozači-tuneri direktno mogu podići snagu motora, u čiju svrhu na policama poslovnica Tokić imaju najveći izbor vrhunskih dijelova. Sve je češći primjer eko-tuninga, kroz koji se može postići niža potrošnja. No, prije svega je važno da svaku intervenciju izvode profesionalci s certificiranom opremom i dijelovima, ali i specijalnim alatima, također zastupljenima u Tokiću.

image

Veliko skladište

Tokić

Na policama Tokić poslovnica mogu se pronaći i komponente motora kao što su turbopunjači, hladnjaci stlačenog zraka, crijeva ili injektori, s kojima servisi specijalizirani za tuning postižu veću snagu motora. Takve preinake je potrebno homologirati, pa je povrh sigurnosnog aspekta, provjeren asortiman neophodan kako bi tunirani ili dorađeni auto bio legalan. Jedino na taj način možemo govoriti o sigurnom tuning, bez obzira je li riječ o power-tuningu, eko-tuningu ili style tuningu.

image

Skladište artikala

Tokić

Tvrtka Tokić je za pobjednika natječaja Tuning snova, kao izbora za najbolju HR doradu, upravo zbog važnosti sigurnosnog aspekta tijekom tuninga, pripremila vaučer vrijedan 5000 kuna. Izborom opreme u toj vrijednosti u Tokić poslovnici svaki vozač svoje vozilo može učiniti kao prvo ispravnijim, a potom i boljim, bržim i dinamičnijim. Jer, u Tokiću svaki kupac može biti i tuner.

image

Skladište guma

Tokić
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 14:02