Tuning snova

Uđi već danas u utrku za vrijedne nagrade! Otvorili smo izbor za najbolju transformaciju automobila

Tuning

 Anja Koehler

Auto klub bira najatraktivniji domaći tunirani automobil, a zamišljeno je da se izbor prigodno nazvan „Tuning snova“, pa samim time i potraga za najboljim, najljepšim i najotkačenijim primjerkom u Lijepoj našoj protegne na više od pola godine. Za početak, cilj nam je prikupiti što više prijava vlasnika tuniranih automobila koji se žele pohvaliti svojim uratkom i konkurirati za vrijedne nagrade. Zatim nastupa komisija sastavljena od stručnjaka Centra za vozila Hrvatske i novinara Auto kluba, koja će izabrati 12 sudionika finalnog izbora. Te automobile ćemo kroz šest mjeseci detaljno predstaviti u tiskovini Autoklub i digitalnom izdanju www.jutarnji.hr/autoklub, pri čemu nam je cilj da ova akcija uz zabavni ima i edukativni karakter. Pomoću konkretnih primjera, naime, želimo objasniti kakvi su dijelovi prihvatljivi za tuning, te što, kada i kako ljubitelji preinaka trebaju poduzeti kako bi u konačnici legalno koristili svoj tunirani automobil.

KAKO SE PRIJAVITI

Prijavljeni automobil za izbor „TUNING SNOVA“ mora biti registriran u Hrvatskoj i tehnički ispravan, s uredno ispitanim ili homologiranim preinakama. Prijavu na izbor vrše isključivo vlasnici automobila, slanjem fotografija svojeg tuniranog automobila i kratkog opisa izvršenih preinaka. Za prolazak u finalni izbor automobil mora imati najmanje tri ispitane ili homologirane preinake. Svi uvjeti sudjelovanja u izboru utvrđeni su u Pravilima nagradnog natječaja Rok za prijavu je 5. svibnja u 12:00 sati.

RASPORED OBJAVA

Sudionici izbor prijavljuju se putem prijavnog obrasca na portalu www.jutarnji.hr/autoklub u razdoblju od 15. travnja do 5. svibnja 2022. u 12:00 sati. Popis od 12 sudionika finalnog izbora “Tuning snova” objavit ćemo u 928. broju Auto kluba koji izlazi 13. svibnja 2022. Nakon toga će u svakom od sljedećih brojeva tiskanog izdanja Auto kluba biti predstavljan po jedan finalist izbora “Tuning snova”. Finalisti izbora biti će predstavljeni i na portalu www.jutarnji.hr/autoklub. Završna objava u Auto klubu broj 941. koji izlazi 12. studenog 2022. uključivat će proglašenje pobjednika te uručenje prigodnih nagrada za najbolji tuning automobil prema mišljenju stručnog žirija.

NAGRADE ZA NAJBOLJE:

  1. Vaučer od 5000 kuna za kupnju u tvrtki Tokić d.o.o
  2. Motul poklon paket - paket se sastoji od Motul 300V Competition ulja i auto kozmetike, Car Care linije Motul proizvoda za njegu i održavanje automobila

Pokrovitelj projekta:

Pokrovitelji nagrada:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 11:26