tehnologija i iskustvo

Više od online trgovine: Na Tokić webshopu dostupno preko 300 brendova i 400.000 artikala auto opreme

Tokićeva web trgovina specifična je po podršci pozivnog centra gdje više od 20 stručnjaka pruža potpunu podršku

Tokić web trgovina

Znate li da svaki četvrti stanovnik zapadnoeuropskih zemalja potrepštine za svoje vozilo kupuje online? Da bi i Hrvatska uskoro mogla za njima, pokazuje primjer nove online trgovine u bojama vodećeg regionalnog distributera autodijelova.

Brojke koje Tokić čuva na svojim zalihama - preko 300 brendova i 400.000 artikala auto opreme i alata, kozmetike, auto dijelova, poljoprivrednog, moto i gospodarskog programa, odsad je dostupno u novom webshop.tokic.hr.

Tokićeva web trgovina specifična je i po podršci pozivnog centra, iz kojega više od 20 stručnjaka pruža potpunu podršku u donošenju odluka i kvaliteti kupnje, uživo, radnim danom od 8 do 20 i subotom od 8 do 15 sati.

Tokić svojim kupcima time jamči preciznost izbora kompleksnih auto dijelova, informiranost i sigurnu dostavu - ovisno o preferencijama - u poslovnicu ili na kućnu adresu! Kupcu koji nije siguran u najbolji izbor zamjenskog dijela ili opreme za svoj auto, agenti će odabrati najbolji artikl i poslati personaliziranu ponudu.

image

Tokić web trgovina

Za one koji se žele educirati o kvalitetnom održavanju vozila, Tokićevi stručnjaci redovito pišu informativne i relevantne članke koji pomažu pri donošenju odluke o kupnji, ali i sigurnoj vožnji.

Uz postojeće interne digitalne kanale za poslovanje s profesionalcima i mehaničarima, novi webshop je također usko povezan s poslovnicama koje su vozačima uvijek usput. Uz iznimku dijela otoka, do najbližeg Tokića treba vam maksimalno 35 minuta, a u svakoj poslovnici kupce očekuju prodajni savjetnici i iskustvo kupnje dijelova po najvišim europskim standardima.

Dosadašnja komunikacija sa stručnjacima za autodijelove i dalje je dostupna putem WhatsApp kontakta 091 123 5775 i besplatnog telefona 0800 5775, kao i putem društvenih mreža (linkovi na FB, Ig, Ln) koje sada broje više od 60.000 pratitelja.

Osim po pouzeću (gotovinom ili karticom), plaćanje je moguće jednokratno i u ratama, putem fintech aplikacija i uz certificiranu sigurnost online plaćanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 21:07