rulet na kotačima

Vožnja na zimskim gumama ljeti jednako je opasna kao i na ljetnim gumama zimi. Evo kako se pripremiti

Sve na jednom mjestu: vulkanizerske usluge, hotel za gume, i ponuda novih pneumatika za osobna, teretna, 4x4 vozila...

Hankook ventus Prime 4

Po pitanju sigurnosti, gume su jedna od najvažnijih komponenti na automobilu, no mnogi vozači to zanemaruju. Vožnja zimi na ljetnim gumama pravi je rulet jer pneumatici tada gube svoju elastičnost i prianjanje je loše. Isto vrijedi i za vožnju na zimskim gumama u proljeće i ljeto.

S višim temperaturama sigurnost vožnje postaje upitna, produžuje se put kočenja, a ne manje važno, i same se gume više troše pa im se smanjuje vijek trajanja. Kod modernih automobila tada ni napredni sustavi pomoći u vožnji ne mogu previše pomoći.

S obzirom na to da je stiglo proljeće i bliži se 15. travnja, datum do kojeg je zimska oprema obavezna, dobro se već sada pripremiti za ljetnu vožnju na vrijeme.

image

Gumiimpex, ilustracija

Ako su vaše ljetne gume dotrajale pa se zanimate za nabavu novih guma, tvrtka Gumiimpex-GRP provjerena je adresa gdje ćete dobiti sve bitne informacije o gumama kao i savjete o kupnji, te na istom mjestu po potrebi kupiti, ili ih zamijeniti.

Pritom baš sve potrebne vulkanizerske zahvate možete obaviti na licu mjesta, što također olakšava život i štedi vrijeme. Gumiimpex-GRP kompanija koja posluje od 1970. godine nudi sve vrste vulkanizerskih usluga - demontažu i montažu guma s balansiranjem kotača, provjeru tlaka u svim pneumaticima, popravke manjih oštećenja guma...

image

Gumiimpex, ilustracija

Isto tako, u njihovim vulkanizerskim servisima vozači mogu gume ostaviti na uslužnom čuvanju ili ih predati na besplatno zbrinjavanje ako su dotrajale, napuniti gume smjesom dušika i plemenitih plinova čime se produžuje vijek trajanja guma, zadržava stalan tlak i prigušuje šum, pa čak i usput oprati vozilo u ondje smještenim praonicama.

Ako se pokazuje potreba za kupnjom novih guma, Gumiimpex-GRP kao vodeći distributer automobilskih guma širokog programa primjene (za osobna, teretna vozila, autobuse i velike radne strojeve) nudi širok spektar provjerenih robnih marki kao što su Goodyear, Dunlop, Michelin, Bridgestone, Hankook, Continental, Pirelli...

image

Gumiimpex, ilustracija

Neće biti nikakvih problema odabrati pravu gumu prema vašim potrebama, dimenzijama ili cijeni.

Dostupnost također neće biti problem: skladišta guma za putnički i teretni program postoje na samim lokacijama vulkanizerskih servisa kao logistička podrška te omogućuje kvalitetnu i brzu uslugu za sve kupce auto guma, gumeno tehničkih proizvoda i obnove teretnih guma.

Ponudu provjerite na njihovoj internetskoj stranici www.gumiimpex.com.

image

Gumiimpex, ilustracija

Na izbor se nudi 50.000 guma u čak 2000 različitih dimenzija, dostupnih za isporuku u roku od dva do tri dana. Osim same web trgovine tu je moguće naći i vrijedne informacije.

Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji s Gumiimpexom

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. ožujak 2024 06:46