OGROMAN POTENCIJAL

Vrijedna donacija: Bosch, Pantherol i CIAK Auto podupiru mlade automehaničare

U vrijeme kada nedostaje kvalitetnog kadra na tržištu rada, suradnje poslodavaca i stručnih srednjih škola donose posebnu vrijednost

Nenad Pavlinić i Dalibor Bagarić

 CIAK

S 30 godina iskustva u svijetu autodijelova i prisutnosti u Hrvatskoj i zemljama okruženja, tvrtka CIAK Auto među najvećim je distributerima autodijelova i opreme.

“U CIAK Autu njegujemo društveno odgovorno poslovanje te pridajemo posebnu važnost edukaciji zaposlenika i partnera. U tom duhu, osnovana je i CIAK Auto akademija. Do sada je održano preko 500 seminara diljem zemlje, te je ovo ujedno i jedina mobilna auto akademija u Republici Hrvatskoj.

Među prvima smo prepoznali važnost ulaganja u buduće naraštaje te smo stoga odlučili ostvariti suradnju sa srednjom Industrijskom strojarskom školom Zagreb čiji učenici su potencijalni zaposlenici visokih razina stručnosti.“, govori Dalibor Bagarić, direktor CIAK Auta.

image

Pantherol ulje i Bosch dijagnostički uređaj

CIAK

CIAK Auto u svom asortimanu ima ponajbolje tržišne marke poput BOSCH-a i Pantherola koji su odlučili poduprijeti ovu suradnju. U cilju što kvalitetnijeg obrazovanja mladih kadrova, tvrtka CIAK Auto donirala je Industrijskoj strojarskoj školi vrlo vrijedan BOSCH dijagnostički uređaj te 10 litara vrhunskog Pantherol ulja koji će koristiti učenici smjera automehaničar u novoj školskoj godini.

BOSCH dijagnostički uređaji spadaju u sam vrh suvremenih uređaja za dijagnostiku te će mladim školarcima značajno olakšati edukaciju tj. stručnu praksu. BOSCH-ov dijagnostički uređaj pristupačan je, jednostavno se upotrebljava i ima vrhunsku preciznost.

Drugi sponzor, Pantherol, donosi sva ulja, maziva i tekućine koje su potrebne vozačima. Provjereno iskustvo vrhunskih njemačkih stručnjaka rezultira premium uljima i mazivima za sve tipove vozila, od osobnih i gospodarskih vozila do poljoprivrednih strojeva. Pantherol ulja i maziva omogućuju besprijekoran rad i duži životni vijek vozila.

Direktor CIAK Auta, Dalibor Bagarić uručio je donacijski paket ravnatelju Industrijske škole, Nenadu Pavliniću.

image

Nenad Pavlinić i Dalibor Bagarić

CIAK

Ova donacija lijep je početak suradnje koja će se nastaviti i iduće školske godine kroz učeničke prakse u CIAK Autu te stručne edukacije za učenike i profesore Industrijske škole.

CIAK Auto primit će na učeničku praksu učenike koji su zainteresirani za auto industriju i osigurati im iskustvo iz prve ruke koje će im koristiti u školovanju ali i u daljnjem radu. Ova praksa odlična je inicijativa i za školu i za CIAK Auto jer će najboljim učenicima s prakse biti ponuđen posao u stuci.

image

Pantherol ulje

CIAK

U doba kada kronično nedostaje kvalitetnog kadra na tržištu rada, suradnje poslodavaca i stručnih srednjih škola donose posebnu vrijednost za sve uključene.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 19:29