POTRAŽITE SAVJET

Zima je pred vratima: Sve dileme o zimskim gumama riješite u poslovnicama Tokića!

Pored činjenice da se uvijek nalazite u blizini Tokić poslovnice, tamo vas osim guma očekuje i prodajni savjetnik za sva pitanja
Zimske gume
 Tokić

Zimska ili cjelogodišnja, jeftinija ili skuplja, najbolja za kišu ili snijeg? Puno je pitanja na koja trebate znati odgovor ako želite kupiti optimalnu zimsku gumu za vas, vaš budžet i vaš automobil. Jer, svakako je važno i kuda se vozite, koliko dinamično i s kojim automobilom.

Zbog toga je Tokić poslovnica najbolje mjesto za odgovore na vaša pitanja. Tamo vas pored najšire ponude guma očekuju i prodajni savjetnici itekako dobro upućeni, ne samo u gume, već u kompletnu problematiku izbora.

image
Zimske gume
Tokić

Stručnjaci za automobile jako dobro znaju koja guma najbolje odgovara vašem automobilu jer su dobro upoznati i s kompletnom mehanikom, performansama i dijelovima svakog vozila. Iz tog razloga, dovoljno im je otkriti budžet, koje vozilo imate te kuda ćete se voziti. Tako ćete saznati koja je najbolja guma za vas, a ne samo za vaše vozilo.

U blizini, i na cesti i u mobitelu

Najlakše bi bilo kupiti najskuplju gumu koja je ujedno i pobjednik u svim testovima. Ali, ta guma nije nužno najbolja i u vašoj dimenziji, što je još jedan razlog da se obratite profesionalcima u Tokić poslovnicama, koje su u pravilu udaljene najviše 20 minuta bez obzira gdje se nalazili u Hrvatskoj.

image
Zimske gume
Shutterstock

Kartu poslovnica potražite na https://www.tokic.hr/poslovnice/ ili nazovite besplatni telefon 0800 5775, a poruku možete poslati i putem WhatsAppa na broj 091 123 5775. Na koncu, pozivni centar je dostupan čak i putem Tokić stranice na Facebooku.

Automobili, kamioni, traktori, moto…

Svoj asortiman od čak 300.000 dijelova Tokić upotpunjuje sa 29 brendova guma automobilskog programa, među kojima su i neki ekskluzivni brendovi s najpovoljnijim cijenama na tržištu.

image
Zimske gume
Tokić

Osim toga, tu je i 25 brendova za gospodarska vozila, 10 za motocikle i skutere te čak 30 brendova za poljoprivrednu i građevinsku mehanizaciju. Uz širinu mreže od 100 poslovnica i takvu ponudu u blizini Tokića je svatko spreman za zimsku sezonu.

Koja su pitanja?

Zimska oprema propisana je za period od 15. 11. do 15.4. i tada će vas svi podsjećati na smanjenu trakciju pod kotačima. Međutim, problem nije samo u padalinama i poledici - već i u samoj hladnoći. Upravo je to osnovni razlog zašto su pred izborom gume za zimu tolika i još teža pitanja.

Troše li se cjelogodišnje gume brže od ljetnih? Je li svaka cjelogodišnja i prava zimska? Što znači kompromis „handlinga po snijegu“ i po suhom? Traje li ljetna guma kraće ako ju vozite zimi, a zimska ako ju vozite ljeti? Trebate li za vaš SUV kupiti posebne gume? Odgovore i rješenja svakako potražite u Tokić poslovnicama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 13:11