PRAVA ŠTETA

RIMAC OGORČEN HISTERIJOM I OTKAZIVANJEM SALONA U ŽENEVI: Njegov hiperautomobil u trenutku otkazivanja već bio u kamionu na putu prema Ženevi...

 
 Rimac Automobili Youtube

Salon automobila u Ženevi je otkazan! Sada je i službeno, a razlog je koronavirus, odnosno odluka švicarske vlade da zabrani sva događanja sa preko 1000 ljudi. Tim je naravno zapečaćena sudbina sajma unatoč tome što su organizatori do kraja imali namjere održati ga. Sada je naravno nastala prava "zbrka" među izlagačima, budući da je 90 posto toga već bilo spremno, s obzirom da bi sajam svoja vrata otvorio već 2. ožujka, odnosno u ponedjeljak, dok bi u utorak bio održan novinarski dan.

Jasno je kako su mnogi ogorčeni ovakvim razvojem situacije, a među njima je i Mate Rimac koji je na svom Facebook profilu objavio sljedeće:

"Svi smo čekali da se to svakog trenutka dogodi. Ipak, morali smo učiniti sve kao da se sajam odvija. Trenutno do Ženeve vozimo 3 automobila, svi smo radili "kao magarci" kako bismo ih izradili, štand je već izgrađen, karte i smještaj za 40 ljudi i imamo stotine tisuća eura troškova koje smo sada bacili u vjetar..."

U svakom slučaju, prava šteta...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 14:24