praktično i sigurno

Novi izum Veloroof: Kako ultrazvučni senzor štiti vaš bicikl na autu od sudara i oštećenja

Iako je dizajniran za bicikle na krovu također se može koristiti kao senzor za parkiranje na stražnjem nosaču

Oštećenje bicikla

Vožnja bicikla na krovu automobila može biti praktičan način prijevoza, ali često nosi rizik od sudara i oštećenja, osobito prilikom prolaska kroz tunele ili parkiranja. Srećom jedna inovacija stiže u pomoć: Veloroof je revolucionarni ultrazvučni senzor, osmišljen je kako bi vozačima pružio upozorenje o potencijalnim sudarima i spriječio oštećenja bicikla.

Umjesto rastavljanja bicikla ili riskantnog transporta na krovu automobila, Veloroof nudi jednostavno rješenje. Ovaj kompaktni uređaj, veličine šake, montira se na krov ili nosač bicikla s pomoću magneta. Aktivira se automatski i koristi ultrazvuk kako bi otkrio prepreke u dometu od 20 metara i pod kutom do 45 stupnjeva.

Kada Veloroof detektira potencijalni sudar, šalje signal u automobil koji aktivira zvučni alarm, upozoravajući vozača da zaustavi vozilo i spriječi neželjene incidente. Ovaj jednostavan, ali učinkovit uređaj, ne samo da štiti bicikl, već i sprečava mogućnost oštećenja automobila, kao što je uništavanje stražnjeg stakla.

I dok je prvotno dizajniran za bicikle na krovu automobila, Veloroof se također može koristiti kao senzor za parkiranje na stražnjem nosaču, pružajući dodatnu sigurnost i praktičnost za svakodnevnu vožnju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 00:14