NA HR-TRŽIŠTU

Stigao Subaru Legacy Sedan

Ovaj se model od sada nudi u tri paketa opreme i to u obje karoserijske izvedbe, Sedan i SW

Subaru je tijekom svibnja na hrvatskom tržištu započeo prodaju i Sedan inačice modela Legacy.

Ovaj se model od sada nudi u tri paketa opreme i to u obje karoserijske izvedbe, Sedan i SW: Standardna verzija modela Legacy Sedan dostupna je već od 219.100 kuna (model 2.0i, do registracije, sa svim davanjima), a ta oprema između ostaloga uključuje 16-colne naplatke, ABS, ESP, prednje i bočne zračne jastuke te zračne zavjese, dvozonski automatski klima uređaj, elektronsku ručnu kočnicu, električno podesive i grijane vanjske retrovitore, električne podizače svih stakala sa zaključavanjem, tempomat, senzor brisače, audio sustav s CD izmjenjivačem, servo upravljač s komandama tempomata i audio uređaja, višestruku podesivost upravljača i vozačkog sjedala, središnje zaključavanje s daljinskom komandom i svjetla za maglu.

Pogonski stroj je boxer dvoliterni benzinac snage 110kW (150 KS), opremljen šestostupanjskim ručnim mjenjačem i stalnim pogonom na sve kotače. Ova je oprema dostupna i u izvedbi SW te s boxer diesel motorom (6-stupanjski ručni mjenjač). Sljedeći paket opreme bogatiji je joπ za prednja xenon svjetla s pranjem, grijanjem brisača vjetrobranskog stakla, 16-colne aluminijske naplatke, koæom presvučen upravljač i ručicu mjenjača, električno podesivo sjedalo vozača, a ovaj je paket dostupan i s benzinskim motorom s CVT automatskim mjenjačem u obje karoserijske izvedbe.

Posljednji je paket opreme raspoloživ u LEGACY-ju s boxer dieselskim motorom, a obje karoserijske izvedbe, uz već navedenu opreme, imaju 18-colne akuminijske naplatke, sportski ovjes i amortizere te električno pokretani krovni otvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 23:14