'MISLIM DA JE COOL'

Victoria Beckham dizajnirala Evoque: Krasit će ga zlatne ruže i retro kožna sjedala

Dizajnirala sam automobil kakav i sama želim voziti, izjavila je modna dizajnerica
Victoria Caroline Beckham poses upon arrival for an event to unveil her special edition Range Rover Evoque in Beijing, China, Sunday, April 22, 2012. (AP Photo/Vincent Thian)
 Vincent Thian / AP Images

PEKING - Victoria Beckham , bivša članica skupine "Spice Girls" i supruga slavnog nogometaša Davida, u moru svojih aktivnosti pomogla je i dizajnirati luksuzno posebno izdanje Range Rovera "Evoque".

Poseban model toga terenca predstavljen je u ponedjeljak u Pekingu, javlja Sky News.

"Dizajnirala sam automobil kakav i sama želim voziti i kakav bi, mislim, i David htio voziti. Iako će taj automobil voziti žene, on ima i muževnu stranu. Mislim da je vrlo 'cool'", rekla je Posh Spice, koja je sada priznata modna dizajnerica.

Automobil vrijedan 80 tisuća funta (733 tisuće kuna) u unutrašnjosti ima ukrase u obliku zlatnih ruža i retro kožna sjedala. U redovitoj opremi je i set kožne prtljage od četiri dijela te kožni 'etui' s potpisom Victorije Beckham namijenjen čuvanju priručnika za upravljanje vozilom.

Victoria je izjavila da se prije nego što se upustila u taj posao bavila opsežnim istraživanjem dizajna ne samo automobila, starih i novih, nego i brodova i zrakoplova.

Posebnih modela "Evoquea" proizvest će se samo 200, a prvi će kupcima biti isporučen u listopadu u Kini.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 06:34