VIDEO

11 vozila izgorilo do temelja nakon što je netko zaboravio isključiti roštilj tijekom utakmice

Čak 11 vozila uništeno je u požaru na parkiralištu stadiona Hard Rock u Miami Gardensu na Floridi nakon što je zabava pošla po zlu

Screenshot incidenta

 Twitter Screenshot

Čak 11 vozila oštećeno je i uništeno u požaru na parkiralištu stadiona Hard Rock u Miami Gardensu na Floridi nakon što je zabava pošla po zlu. Dok su se navijači spremali za utakmicu Dolphinsa protiv Patriotsa, jedan je sudionik zapalio roštilj na stražnjim vratima, ali ga je zaboravio ugasiti i ostavio bez nadzora kad je utakmica počela.

“Oko 13 sati počeo je požar na vozilu na udaljenom parkiralištu stadiona Hard Rock. Pogođeno je nekoliko vozila" otkrila je izjava glasnogovornika stadiona Hard Rock. “Policija Miami Dadea i vatrogasna služba Miami Dadea bili su na mjestu događaja. Požar je ugašen, a očevid obavljaju vatrogasci. Nema izvještaja o ozlijeđenima i trenutno nema opasnosti za stadion".

SB Nation izvještava da su se gusti oblaci crnog dima počeli nadvijati stadionom u drugoj četvrtini i iako su lokalne vatrogasne ekipe uspjele odgovoriti na mjesto događaja, stigle su prekasno da spase vozila. Među tim vozilima bili su Toyota Prius, Lexus RX, Nissan Sentra i najmanje jedan kamionet. Najskuplji auto kojeg je plamen zahvatio bio je Mercedes AMG S63.

"Stojimo ovdje, svi se dobro zabavljamo i vidimo puno velikog, crnog dima tamo", rekao je navijač Dolphinsa za WSVN. "Oh, što se događa?", "Sljedeće što čujemo je pucanje guma".

Ostaje nepoznato je li osoba koja je ostavila upaljenu rešetku vlasnik jednog od uništenih vozila ili ne. Bez obzira na to, vjerojatno će se naći u velikim financijskim problemima u poslovanju sa svim odgovarajućim osiguravajućim društvima za automobile koji su izgorjeli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 21:44