OPASAN SPORT

15-godišnjakinja upravljala opakim terencem i spektakularno sletjela s litice. Nije joj ništa

Iako trenutak pada izgleda vrlo dramatično, 15-godišnjakinji se nije dogodilo ništa, štoviše iz automobila je izašla s osmjehom

Screenshot incidenta

 Instagram Screenshot

Zastrašujuća snimka dolazi nam iz SAD-a gdje je 15-godišnja tinejdžerka sletjela s litice dok je sudjelovala u ekstremnom off-road natjecanju. Na snimci se vidi kako mlada vozačica pokušava savladati jednu stijenu, no automobil se prevrće i pada niz prilično visoku liticu.

Iako trenutak pada izgleda vrlo dramatično, 15-godišnjakinji se nije dogodilo ništa, štoviše iz automobila je izašla s osmjehom, a prva joj je rečenica bila: "Nadam se da je netko ovo snimio".

Tinejdžerka se zove Katelynn i redovito vozi na offroad natjecanjima. Njena čitava obitelj uključena je u ekstremni offroad, a otac Kevin koji je snimio video je njen "spotter" koji joj pomaže da pronađe pravi smjer preko prepreka.

Ekstremno prerađeni Jeep Cherokee XJ u nesreći je potpuno uništen no njegov zaštitni kavez je dobro funkcionirao tako da Katelynn nije pretrpjela nikakve ozljede.

Unatoč nesreći mlada vozačica nije izgubila hrabrost te se i dalje natječe, sada u drugom automobilu, buggyju na osnovi Jeepa Wrnaglera. Kao što se vidi na jednoj Instagram objavi i njega je već uspjela prevrnuti, no nesreća je ovaj put očito bila mnogo blaža.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 06:42