VIDEO

Bez šlep službe! Pogledajte kako je ovaj čovjek triciklom odvezao stari Suzuki na smetlište

Mali automobil fiksiran je na teretnom prostoru tricikla koji se kreće jednom od središnjih ulica grada privlači pažnju

Maleni SUV na trokolici

 Youtube screenshot

Videozapis koji dolazi iz prijestolnice provincije Heilongjiang u Kini prikazuje nešto zaista vrijedno pažnje. Naime, stanovnik grada Harbina odlučio je odvesti pokvareni automobil na recikliranje. No ono što je zanimljivo je činjenica da je to odlučio napraviti svojim triciklom.

Nije tajna da su bicikli izuzetno popularni u Kini. Kinezi ih koriste za odlazak na posao, prevoze njima putnike, pa čak i teške terete poput automobila. Na YouTube kanalu NowThisNews osvanula je snimka prijevoza automobila na triciklu.

Mali automobil fiksiran je na teretnom prostoru koji se kreće jednom od središnjih ulica grada i privlači pažnju. Nismo sigurni kako se tricikl nije raspao pod težinom automobila, no neke stvari jednostavno ne treba propitivati, nego im se jednostavno diviti.

Automobil o kojem je riječ je prilično kompaktan Suzuki Alto Lapin, dugačak samo 3,4 metra. Ipak, vozilo teži oko 750 kilograma, što je prilično mnogo za jedan bicikl.

Kasnije se pokazalo da automobil nije u funkciji i vlasnik ga se odlučio riješiti. On ga je odvezao na mjesto prikupljanja starog željeza. Postoji i mogućnost da je s njega uklonjen motor, getriba ili dijelovi interijera, iako od toga ne bi postao mnogo lakši. Bilo kako bilo, ovaj čovjek je uštedio na šlep službi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 18:33