ČETIRI ZNAMENKE

Čudovišni karavan: Najbrži Audi RS6 Avant na svijetu ima konjskih snaga koliko i Bugatti Veyron

S ovim impresivnim brojkama, RS6 se na njemačkom Autobahnu ne morati micati desno gotovo ni jednom drugom automobilu

Audi RS6 Avant

 Auditography

Audijev RS6 Avant je u svojem tvorničkom obliku već superautomobil prerušen u karavana. Međutim, čini se kako to ništa ne znači tunerima, budući da 4,0-litreni V8 s dva turbopunjača ima mnogo više potencijala. Pacific German i VF Engineering su udružili snage i stvorili nešto što bismo mogli zamisliti na ravnoj liniji uz moćnog Bugattija Veyrona.

image

Audi RS6 Avant

Auditography

Uz 'Stage 3' paket koji uključuje mnoštvo nadogradnji, obiteljski karavan sada pod poklopcem broji više od 1000 KS i 1016 Nm okretnog momenta. Superkaravan iz Ingolstadta dobio je TTE nadogradnju turbopunjača, Eventuri komplet za usis, veće međuhladnjake i 'remap' ECU-a. Agresivna nota motora dolazi iz Akrapovičevog titanskog ispušnog sustava, uz OEM vrhove specifične za RS izvedbu.

image

Audi RS6 Avant

Auditography

Vanjština je nadograđena suptilnim kompletom karoserije i ne-tako-suptilnim 'wrapom'. Standardni naplatci zamijenjeni su 22-inčnim setom sa završnom obradom od brušene bronce. Uz navedeno, modifikacije još uključuju nove ABT Sportsline stabilizatore i modificirani upravljač presvučen alkantarom i karbonskim vlaknima.

image

Audi RS6 Avant

Auditography

Jedinstveni i najbrži RS6 C8 Avant na svijetu sposoban je 'udariti' 100 km/h za samo 2,7 sekundi, i nastavit će ubrzavati do gotovo 340 km/h. S ovim impresivnim brojkama, RS6 se na njemačkom Autobahnu ne morati micati desno gotovo ni jednom drugom automobilu.

image

Audi RS6 Avant

Auditography

Što se tiče cijene, sigurni smo da je ovaj tretman morao koštati malo bogatstvo, budući da novi RS6 košta od preračunato 776.000 kuna. Video čudovišnog karavana, kojeg je objavio kanal Auditography, možete pogledati u nastavku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 19:49