KAKO GA NIJE VIDIO?

Dobro su i prošle! Evo zašto ne treba ostavljati vozilo u voznoj traci u slučaju kvara

Šokantna snimka pokazuje kako crveni kamionet stoji na sredini autoceste prije nego što ga straga udara crni kamion

Screenshot incidenta

 YouTube Screenshot

Žena iz Minnesote i njezino dijete "za dlaku" su izbjegli smrt kada je kamion prošlog tjedna velikom brzinom udario u njihov pick-up Chevrolet Silverado na prometnoj autoceti, nakon što je pick-up stao zbog kvara.

Šokantna snimka pokazuje kako crveni kamionet stoji na sredini autoceste s tri trake prije nego što crni kamion pokušava proći u istoj traci, kao da nije ondje. Udarac baca Silverada u stranu, nakon čega počinje gorjeti.

Srećom, 42-godišnja Susan Norberg i njezina 12-godišnja pokćerka su pobjegle uz rub autoceste prije sudara i ostale neozlijeđene. Vozač kamiona je također navodno neozlijeđen, iako su oba vozila potpuno uništena.

Ako se pitate zašto žena nije pomaknula svoj kamion na stranu ceste kada je shvatila da je u kvaru, umjesto da ga je zaustavila u središnjoj traci, i mi smo se pitali. Ili zašto barem nije postavila signalizirajući trokut iza vozila u kvaru.

Svojim postupkom su se izložile riziku pretrčavajući prometne trake gdje druga vozila putuju velikom brzinom.

"Mogla sam čuti druge automobila kako prolaze pokraj nas", rekla je Norberg za StarTribune. "Ovdje će nas udariti, razmišljala sam. Samo sam htjela izaći iz kamioneta jer sam bila prestravljena". Nekoliko minuta nakon što su obje stigle do ruba ceste, Silverado je uništen pred njihovim očima.

Još nas više čudi gdje su bile oči kamiondžije u trenucima prije sudara - možemo samo nagađati. Policija se nije oglasila, ali osim ako se nije dogodilo nešto u vezi njegova zdravlja, možemo pretpostaviti da je slao poruke ili petljao s navigacijskim sustavom, jer video pokazuje da nije pokušao ni kočiti ili izbjeći Silverada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 16:56