VIDEO

Dramatična snimka nesreće na autocesti: Vozač pobjegao iz gorećeg kamiona

Ovaj video pokazuje kako stvari mogu u trenu poći po zlu, posebno pri velikim brzinama koje ostavljaju malo vremena za reakcije

Screenshot incidenta

 YouTube Screenshot

Ministarstvo prometa Minnesote snimilo je veliku automobilsku nesreću koja se dogodila u ponedjeljak, nakon što su se na autocesti sudarili automobil i kamion. Video je šokantan za gledanje i prikazuje mnogo vatre te koliko brzo automobilska nesreća može postati smrtonosna. Ne sreću, to se ovdje nije dogodilo.

U početku vidimo kako automobil prelazi ulaznu rampu za autocestu, putujući velikom brzinom. Zatim udara u kamion i okreće se, a kamion udara u zid mosta. Od udarca je otkinut poklopac motora kamiona, a on se zaustavlja blokirajući ulaznu rampu. Ispod njega pojavljuje se vatra i gusti crni dim. Za čudo, iako se plamen jako brzo širi, putnici otvaraju vrata i bježe.

Na mjesto događaja stižu vatrogasci, kojima je trebalo oko 15 minuta da ugase vatru. Kamion je u potpunosti uništen - ostaju samo pougljeni ostaci neprepoznatljivog putničkog prostora. Ipak, sve je moglo biti mnogo gore da putnici nisu uspjeli pobjeći, jer je požar naprosto "pojeo" kamion.

Policija je kasnije izvijestila da su svi uključeni u nesreću živi, iako su neki od njih zadobili ozljede koje nisu opasne po život, navodi Fox 9 KMSP. Istraga o nesreći je i dalje otvorena, te policijska postaja navodi kako se protiv vozača osobnog automobila vodi postupak zbog vožnje u invaliditetu. Ovaj videozapis odlično pokazuje kako stvari mogu u trenu poći po zlu, posebno pri velikim brzinama koje ostavljaju malo vremena za reakcije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2022 19:40