BOLI ZA GLEDATI

Drugo nismo ni očekivali: Mansory ponovo pretjerao s Lamborghinijem Urusom, sada u bojama ose

Za razliku od prethodnog plavog Venatusa, ova prerada nema sekundarnu akcentnu boju koja bi istaknula neka područja

Mansory Venatus (Lamborghini Urus)

 Mansory

Već smo vidjeli kako se Mansory zabavlja s Lamborghinijem Urusom. Projekt je nazvao Venatus, i mogli smo ga vidjeti u plavoj temi iznutra i izvana. Čini se kako je temeljni cilj Mansoryja učiniti automobile da se ističu, jer smo Urusa mogli vidjeti i u bijeloj i ljubičastoj boji koja je još i polarizirajuća.

Međutim, što kažete na ovu verziju u tipičnoj Lamborghinijevoj žutoj nijansi? Mansory je odlučio zadržati vrlo sunčanu nijansu na posljednjem Venatusu. Ipak, oprez. Prije nego što pregledate fotografije, provjerite jeste li prilagodili svjetlinu zaslona jer bi vam svijetla boja kabine mogla naštetiti očima.

image

Mansory Venatus (Lamborghini Urus)

Mansory

U usporedbi s tipičnim Urusom, Mansory Venatus dobiva širu karoseriju koja je dosta suptilna s obzirom na to da je sve žuto. Očekivano, Mansory je dodao i nekoliko dijelova od karbonskih vlakana kao što su bočni pragovi, poklopac motora, stražnje krilo, krovni spojler i stražnji branik s difuzorom.

image

Mansory Venatus (Lamborghini Urus)

Mansory

Za razliku od prethodnog plavog Venatusa, ovaj nema sekundarnu akcentnu boju koja bi istaknula neka područja, no ona nije ni potrebna. Iznutra, ovaj najnoviji Mansory Venatus usvaja žutu priču. Sve je žuto - kožne presvlake, tepisi, podne prostirke, pa čak i krovna obloga dolaze u istoj nijansi.

image

Mansory Venatus (Lamborghini Urus)

Mansory

Kao i prethodni Venatus, najnoviji Mansoryjev Urus dobiva i nešto više snage. Prema njemačkom tuneru, konačne brojke izlazne snage su 820 KS (603 kW) i 1050 Nm okretnog momenta. Najveća brzina iznosi 320 km/h, uz sprint do stotke za 3,2 sekunde.

image

Mansory Venatus (Lamborghini Urus)

Mansory

Konkretne modifikacije performansi nisu otkrivene, ali prethodna verzija Venatusa dobila je novi sustav upravljanja motorom i katalitički pretvarač visokih performansi. Cijene također ostaju nepoznate.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. veljača 2024 00:27