NEVJEROJATAN SLUČAJ

Duh za volanom: podnijela zahtjev za produljenje vozačke, evo što joj je stiglo na kućnu adresu

Na vozačkoj dozvoli je umjesto njezine slike bila - prazna stolica! Vrlo brzo su reagirali i iz policijske uprave...
”Duh za volanom”
 Facebook

Slikanje za dokumente sastavni je dio svakog obnavljanja dokumenata, a često će se dogoditi da niste zadovoljni slikom koju je napravio fotogtaf. Ipak, budući da je riječ o dokumentima koje ćete vaditi samo prilikom putovanja, odlazaka u banku i ostalih sličnih aktivnosti koje zahtjevaju identifikaciju, mnogi se ipak ne zamaraju činjenicom kako su na fotogtafiji "loše ispali". Ipak, slučaj fotografije na vozačkoj dozvoli Jane Dodd iz SAD-a vrlo brzo je postao viralan. Krenimo redom - američka vozačica obnovila je svoju vozačku dozvolu online, a kako je nedavno obnavljala i druge dokumente, centrala je imala pohranjenu njezinu sliku te je cijeli proces odradila online. Preostalo je samo čekati da vozačka stigne na kućnu adresu. A tada je uslijedio šok - na vozačkoj je umjesto njezine slike bila - prazna stolica! Sve je odmah podijelila na društvenim mrežama, a vrlo brzo su reagirali i iz policijske uprave.

Oni su odmah i objasnili kako je došlo do ovakve pogreške: "kada je vozačica prije nekoliko godina posjetila naš centar, tijekom transakcije naš je zaposlenik napravio pogrešku i u njezinu datoteku pohranio krivu fotografiju (upravo onu prazne stolice, dok je fotografija vozačice izbrisana)" - objasnili su iz policijske uprave, prenosi WKRN.

Na kraju su se svi dobro nasmijali, a cijela priča je okončana nekoliko dana kasnije kada je Dodd dobila novu vozačku - ovaj put sa svojom slikom, piše CNN.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 23:58