LETE PARE

Evo što se dogodi kad netko po autocesti baca novčanice od 100 dolara: ‘Nastao je opći kaos!‘

Vozač je želio velikodušno želio podijeliti svoj novac s drugima, ali novac nije bio samo njegov

Screenshot incidenta

 YouTube Screenshot

Tko se prošlog tjedna vozio međudržavnom cestom 5 u Oregonu (SAD) bio je svjedok nevjerojatnog čina jer je bio obasut novčanicama od 100 dolara. Naime, portal NPR je izvijestio da je muškarac iz Oregona želio "blagosloviti" druge vozače bacanjem novca kroz prozor automobila, no njegova velikodušnost nije bila dobro primljena od strane policije i njegove obitelji.

Policija je počela dobivati pozive 11. travnja oko 19 sati o novcu na cesti u blizini Eugenea u Oregonu. Vozač je navodno kroz prozor automobila bacao novčanice od 100 dolara, a iz policije su izvijestili da su identificirali vozača kao 38-godišnjeg Colina Davisa McCarthyja.

Uspjeli su natjerati McCarthyja da prestane bacati novac obavijestivši ga da stvara opasnost u prometu. Svjedok je rekao da je "promet na cesti bio je "od branika do branika" i protezao se kilometrima zbog ljudi koji su silazili i ponovno ulazili na autocestu tražeći novac na cesti.

McCarthy je rekao policajcima da je bacio oko 200.000 dolara na autocestu. Ipak, policija je izjavila da nema načina potvrditi tu činjenicu. Rasute novčanice su na koncu pokupljene s kolnika do 20 sati.

Državna policija Oregona izjavila je da protiv McCarthyja neće biti podignuta optužnica. Ipak, McCarthyjev rođak rekao je policiji da je novac navodno uzet sa zajedničkih obiteljskih bankovnih računa. McCarthy je želio velikodušno podijeliti svoj novac s drugima, no obitelj nikako nije bila sretna zbog njegovog čina...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 04:34