TUNING

Foto, video: Mercedes G-klase Ultimate HG u režiji kuće Hofele Tuning nešto je stvarno posebno

Ugrađena su stražnja vrata kao kod Rolls-Roycea Phantoma koja se otvaraju suprotno od smjera vožnje
Ultimate HG
 Hofele Tuning

Za one koji žele voziti Mercedes G-klase, ali se pritom žele i istaknuti u odnosu na ostale vlasnike, nastupa Hofele Design koji aktualnom njemačkom terencu daje potpuno novi smisao.

Njihov najnoviji projekt zove se Ultimate HG, a riječ je o jako prerađenom Mercedesu G-klase s brojnim nadogradnjama koje mu daju jedinstven karakter.

No, ono što je najvažnije je ugradnja stražnjih vrata kao kod Rolls-Roycea Phantoma primjerice, koja se otvaraju suprotno od smjera vožnje ili tzv. "suicide doors". Rezultat je prilično impresivan, a prerada ne djeluje jeftino (premda bi kompletan styling mogao biti upitan) . Ostale preinake uključuju nove ogromnih 23-inčne kotača u stilu turbine i umjesto mercedesove zvijezde amblem tvrtke.

Njemački SUV je također opremljen prepoznatljivim prednjim odbojnikom i jedinstvenom kromiranom rešetkom s okomitim prečkama te kao i Hofeleova nedavna prerada Mercedesa GLE, Ultimate HG je također lakiran u otmjenu dvobojnu kombinaciju crne i srebrne boje.

U kabini sada caruje bijela koža i to na sjedalima, kokpitu, središnjoj konzoli i svim oblogama. Stražnju su klupu pritom u Hofele Designu zamislili kao luksuzni boravak za dvoje s dvije odvojene "fotelje" koje su podesive, grijane i hlađene.

Tu je i središnji greben s kontrolama te veliki zaslon osjetljiv na dodir. Da su mislili na sve detalje potvrđuje prtljažnik G-klase s novim sjajnim crnim podom s alu-naglascima.

Svi detalji dostupni su na direktan upit na stranici nemačke tuning kuće i na koncu, čini se kako je istinita ona - "kako svako roba ima svoga kupca".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:31