AKTUALNO

Foto, video: redizajnirani Ferrari Portofino dobio novo lice, 620 KS i oznaku M u nazivu

Što se tiče tehnikalija - ispod poklopca se nalazi 3,9-litreni twin-turbo V8 motor snage 620 KS, što je 20 KS više nego kod prethodnika
Ferrari Portofino M
 Ferrari

Nakon što su krajem godine u Ferrariju predstavili svoj potpuno novi model imena Roma, sada je došao red na zatezanje bora na Portofinu. Pritom su čelni ljudi talijanske marke odlučili nazivu Portofino dodati i oznaku M, što znači "modificata". Pritom nije riječ samo o modificiranom modelu, nego o pravom redizajniranom izdanju koje će zamijeniti donedavno aktualni model.

image
Ferrari Portofino M
Ferrari

Pritom su vizualne promjene minimalne, pa će tek oni oštrijeg oka primijetiti veće usisnike za zrak i novi dizajn prednjih odbojnika i maske. Slične diskretne dorade prisutne su na stražnjem dijelu. Novost su i novi dvobojnu aluminijski naplaci koji su se odlično uklopili s ostatkom automobila.

image
Ferrari Portofino M
Ferrari

U unutrašnjosti također nema iznenađenja. Oni koji su mislili da će u Ferrariju odlučiti Romin interijer preseliti u Portofino - ostat će razočarani. Naime, takvo što se vjerojatno može očekivati tek kod nove generacije. U Portofinu M tako nailazimo na bolje materijali i nove kombinacije boja.

image
Ferrari Portofino M
Ferrari

Što se tiče tehnikalija - ispod poklopca se nalazi 3,9-litreni twin-turbo V8 motor snage 620 KS, što je 20 KS više nego kod prethodnika. Uz to, tu je i Manettino prekidač koji sada ima Race način rada.

Kako sve to izgleda pogledajte u videu:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 15:23