VIDEO

Golferi spašavali žive glave: 60-godišnjakinja u terencu bježala policiji preko golf terena!

Pred 60-godišnjom ženom je dugačak popis optužbi, uključujući ‘teški napad smrtonosnim oružjem...

Screenshot incidenta

 YouTube Screenshot

Luksuzno golf igralište Grand Harbour u Vero Beachu na Floridi vidjelo je dosta akcije ovaj utorak, nakon što je pijana žena pokušala iskoristiti teren kako bi pobjegla policiji. Prema uredu šerifa okruga Indian River, incident je započeo nakon što je zamjenik pokušao zaustaviti 60-godišnju Jodi Ann Harvey. Ona je imala druge planove i počela bježati.

Iako ovo nije previše iznenađujuće za Floridu, potjera je dobila dramatičan zaokret nakon što je Jodi Ann probila vrata Golf terena Grand Harbour. Snimka nadzorne kamere prikazuje kako dva zamjenika jure ženu po terenu.

Jodi Ann u svojoj Toyoti 4Runner zatim skoro udara u parkirana golf-kolica i grupu vrlo zbunjenih igrača. Potjera se zatim vraća na stazu, ali zamjenici tada odlučuju završiti stvar i izvode PIT-manevar. On uspijeva i Toyota se okreće za 180 stupnjeva.

Jodi Ann je uhićena, a na svu sreću, šerifov ured je objavio kako nije bilo ozlijeđenih, iako su sva tri vozila uključena u potjeru oštećena. Pred 60-godišnjom ženom je dugačak popis optužbi, uključujući 'teški napad smrtonosnim oružjem, bijeg policiji i teški napad na policajca/vatrogasca/bolničara. Poprilična kolekcija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 03:14