pogledajte VIDEO

Grinch je ukrao božićno drvce: Za prijevoz je odabrao Hennessey Shelby Mustang od 1014 KS

Božić dolazi brzo. UTeksasu stiže brzinom od gotovo 320 km/h, nakon što je Grinch ukrao drvce i stavio ga na krov

Hennessey Shelby GT500 Mustang

 Hennessey

Božić dolazi brzo. U Teksasu stiže brzinom od gotovo 320 km/h, nakon što je Grinch ukrao drvce i stavio ga na svoju Hennesseyjevu Shelby Mustang izvedbu.

image

Hennessey Shelby GT500 Mustang

Hennessey

Za prošlogodišnju "krađu" božićnog drvca Hennessey je pričvrstio jelku na krov Audija RS6 Avanta i vozio brzinom od 294 km/h. Ali ovaj put, teksaški tuneri zamijenili su Audijev karavan za Shelby Mustang GT500 obojen u Eruption Green nijansu.

Standardni Shelby GT500 sam je po sebi "zvijer" i dolazi s tvornički ocijenjenih 771 KS zahvaljujući 5,2-litrenom V8 s kompresorom. Ali nakon Hennessyjevog tretmana Mustang je opremljen paketom Venom 1000 tvrtke, koji, kao što mu ime sugerira, proizvodi solidnih 1014 KS zajedno s 1152 Nm okretnog momenta - sve to postignuto na 93-oktanskom benzinu.

image

Hennessey Shelby GT500 Mustang

Hennessey

Hennessey je dodao indukcijski sustav velikog protoka, nove razvodnike goriva i mlaznice te druge modifikacije uključujući nadograđene zatezače, plus rekalibrirani sedamstupanjski mjenjač s dvostrukom spojkom.

image

Hennessey Shelby GT500 Mustang

Hennessey

Hennesseyjev blesavi sezonski video prikazuje Grincha kako krade božićno drvce i pričvršćuje ga za krov Mustanga prije nego što profesionalni vozač utrka Spencer Geswein sjedne za volan da vidi koliko točno brzo zeleno čudovište na četiri kotača može ići oko Speed Bowla u Ulvadi, u Teksasu. Odgovor je vrlo brzo. Unatoč tome što mu je aerodinamiku uništilo stablo na krovu, Mustang je vozio impresivnih 309 km/h.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 11:33