KAOS U ATLANTI

Gumball 3000: McLaren 570S se prvo zabio u Aventador SV, a zatim završio u BMW-u i8

Plavi McLaren 570S zabio se u stražnji dio Aventadora SV koji je pokušavao iz krajnje lijeve trake prijeći u srednju traku

Prometna nesreća, Lamborghini Aventador SV

 YouTube Screenshot

Na internetu se pojavilo nekoliko videa o nesreći s tri automobila u blizini Atlante 31. svibnja, navodno tijekom skupa Gumball 3000. U nesreći, srećom, nitko nije ozlijeđen.

Plavi McLaren 570S zabio se u stražnji dio Lamborghinija Aventadora SV koji je pokušavao iz krajnje lijeve trake prijeći u srednju traku na ulici kod Atlantic stadiona, u Georgiji. Nažalost za McLarenova vozača, koji je naizgled pokušavao ubrzati u srednju traku kako bi stao uz Lamborghini, tu stvari nisu završile.

Snaga početne nesreće bila je tolika da je 570S odletio s tla u BMW i8 koji je bio u krajnjoj desnoj traci. Unatoč silini sudara, policijski izvještaji koje je prikupio Road & Track pokazuju da u nesreći nije bilo ozlijeđenih. Vozač Aventadora je, međutim, optužen za nepropisnu promjenu trake, a vozač 570S dobio je kaznu zbog prebrze vožnje.

Još jedan video prikazuje događaje koji su doveli do nesreće, a tri vozila voze ulicom u formaciji. Naizgled nepovezana Kia Soul koja je vozila srednjom trakom ometala je put McLarena, koji je morao usporiti i prijeći u lijevu traku kako bi ga zaobišao.

Dodatna uvreda nesreći je drugi videozapis koji prikazuje Aventadora kako se vozi na kamionu i usput struže nosom po asfaltu. Međutim, kako je jedan promatrač istaknuo u komentarima, to je vjerojatno bila najmanja briga vlasnika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 02:17