neželjan putnik

‘Halo policija, medvjed mi je u automobilu!‘ Pogledajte kako su riješili problem i pustili ga u prirodu

Ured šerifa okruga Washoe (SAD) nedavno je spasio medvjeda zarobljenog u Subaruu privezavši uže za kvaku stražnjih vrata

Screenshot incidenta

 Twitter Screenshot

Službenici iz ureda šerifa okruga Washoe u američkoj Nevadi imali su problema s uklanjanjem neželjenog putnika iz Subaru Outbacka. Napominjući da "nikad ne znate što poziv može donijeti", Ured je objavio video zapis službenika koji odgovara na poziv o medvjedu koji se zaglavio u vozilu.

Iako nema riječi o tome kako se to dogodilo, medvjedi su čest problem u ruralnoj Nevadi. Nakon malo razmišljanja, nabavili su dugački žuti konop i zavezali ga oko ručke stražnjih suvozačevih vrata. Službenici su se zatim udaljili od auta i povukli uže. To je bilo dovoljno da se otvore stražnja vrata i da medvjed brzo izađe iz vozila.

Isječak nam zatim daje vidjeti što je medvjed učinio u automobilu. Krovna obloga je raskomadana, dok je ploča stražnjih suvozačevih vrata otkinuta. Obloga B-stupa također je oštećena, ali stvari su mogle biti puno gore jer je dio stražnjeg sjedala bio preklopljen i čini se da je to zaštitilo kožu.

Ured šerifa rekao je: "Proljeće je aktivno vrijeme za našu populaciju medvjeda i dobar podsjetnik da budemo oprezni s njima kada uživamo u prekrasnoj prirodi". Nastavili su podsjećati posjetitelje i stanovnike da izbjegavaju ostavljati hranu u automobilima i druge mirisne predmete u vozilima jer bi mogli navesti medvjede da ih bolje pogledaju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 19:44