VIDEOIGRE

Iz stvarnosti u igre: Gran Turismo 7 će vam prenaplatiti rabljene JDM automobile za vožnju!

Neki vrlo popularni rabljeni automobili mogu se prodati po čak višoj cijeni nego kada su prvotno bili predstavljeni

Gran Turismo 7

 YouTube Screenshot

Započeti igru s nekim najosnovnijim JDM automobilom i pobijediti u utrkama kako biste zaradili za nadogradnje ili za nešto brže oduvijek je bio ključni dio iskustva Gran Turisma. Možda je to bila užasna Mazda Demio, nakon koje biste prešli na Miatu i odradili neke modifikacije, a onda biste skupili još nešto 'love' utkivajući se i možda uzeli stari Lancer EVO ili Skyline GT-R.

No, sudeći prema nedavnoj video najavi 'State of Play' na službenom PlayStation YouTube kanalu, čini se da će stvari biti drugačije u najnovijem Gran Turismu 7 koji bi trebao biti predstavljen kasnije ove godine. Programer igre, Polyphony, ažurirao je cijene nekih od naših omiljenih starijih automobila kako bi odrazio njihov porast vrijednosti u stvarnosti posljednjih godina.

image

Gran Turismo 7

YouTube Screenshot

'Na rabljenom tržištu u igri igrači mogu kupiti automobile po najpristupačnijim cijenama. Međutim, neki vrlo popularni rabljeni automobili mogu se prodati po čak višoj cijeni nego kada su prvotno bili predstavljeni. To uključuje japanske sportske automobile iz 90-ih koji doživljavaju procvat popularnosti diljem svijeta'.

image

Gran Turismo 7

YouTube Screenshot

Jedna zanimljiva značajka prikazana u videu je da će se povremeno pojaviti originalni dizajner vozila, kao što je stilist Mazde Miate Tom Matano, ili čovjek iza izgleda originalnog Audija TT, Freeman Thomas, koji će govoriti o dizajnu. To se događa u 'Car Cafeu', svojevrsnom društvenom središtu gdje možete saznati više o povijesti i kulturnoj pozadini modela ili marke. Proizvođači automobila također imaju svoje muzeje.

image

Gran Turismo 7

YouTube Screenshot

Iako je prvotno predstavljanje bilo zakazano u 2021., Gran Turismo 7 moći će se naći 'na policama' 4. ožujka s više od 400 automobila i 34 lokacije. Ovaj put će također uključiti glazbu u igru na inovativne načine, uključujući stvaranje opuštenog okruženja za igrače.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 23:07