VITEZ TAME

Izgleda moćnije nego ikad: U najavi najnovijeg Batmanovog filma prikazan novi ‘Batmobile‘

Čini se da ova iteracija Bruce Waynea voli klasične američke automobile iz 1960-ih - čak i Batmobile izgleda kao ‘muscle car‘

Novi Batemobile

 YouTube Screenshot

Warner Brothers je nedavno objavio najavu novog filma o Batmanu, i jednostavno vam ne može promaknuti novi ‘Batmobile‘. Videozapis počinje s Batmanovim prijevoznim sredstvom – prvi snimak je osvijetljena stražnja strana Batmobilea, nakon čega slijedi oštar bočni pogled na automobil obavijen tamom.

To je svakako dobar način da privučete pažnju gledatelja, nakon čega imamo priliku vidjeti malo akcije na ulicama Gothama. Veći dio toga smo već vidjeli u prijašnjim filmovima – provlačenje kroz promet, skakanje kroz plamen, udaranje u stvari...

Loša vijest je da je sva akcija s Batmobileom samo u prvih 30 sekundi najave. Zapravo, sav automobilski sadržaj zaglavljen je na početku videozapisa, ali to uključuje i scenu gdje Bruce Wayne zatvara vrata na prekrasnoj crnoj C2 Corvetti. Čini se da ova iteracija legendarnog lika ima ljubavi za klasične američke automobile iz 1960-ih, s obzirom da čak i Batmobile izgleda kao da je iz tog doba.

image

Novi Batemobile

YouTube Screenshot

Ostatak najave daje obožavateljima okus odnosa u novom filmu. ‘Mračnog viteza‘ će glumiti Robert Pattinson kojeg možda znate iz ‘Sumrak sage‘, a pridružit će mu se, između ostalih, Zoe Kravitz kao Catwoman i Andy Serkis kao Alfred. Sljedeća evolucija Batmanove franšize dugo se čekala, a u kina bi trebala stići negdje u prvom tromjesečju sljedeće godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 20:25