VIDEO

Izgleda nevjerojatno: pogledajte kako Koenigsegg Regera s lakoćom hvata 300 km/h

Ekipa sa YouTube kanala AutotopNL koja je zaslužna za video u jednom trenutku pri 200 km/h zagrijava gume na ovom hiperautomobilu!
Koenigsegg Regera

Koenigsegg Regera poseban je automobil po mnogim aspektima, a jedan od glavnih je definitivno nevjerojatna brzina. Podsjetimo, 2 milijuna eura vrijedan hiperautomobil ispod poklopca skriva čak 1500 KS! Hibridni pogonski sklop povezan je sa tzv. "Direct Drive" sustavom što znači da nema klasičnih brzina. Do 400 km/h ubrzava za manje od 20 sekundi, a u ovom videu možete pogledati kako funkcionira spomenuti "Direct Drive" sustav prilikom impresivnog ubrzanja do 300 km/h. Uz to, ekipa iz AutotopNL-a koju je Koenigsegg pozvao kako bi demonstrirali svojim pratiteljima mogućnosti Regere u jednom trenutku kreće sa zagrijavanjem guma pri čak 200 km/h! Regera to odrađuje bez ikakvih problema te zatim nastavlja jurnjavu do 300 km/h. Pogledajte video:

Ovo inače nije prvi put da Koenigsegg u javnost plasira zanimljive video uratke u kojima je moguće vidjeti mogućnosti njihovih modela. Podsjetimo, prošle godine osvanula je snimka testiranja Regere o čemu smo pisali, a detalje pogledajte ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 01:01