VIDEO

Iznenadio ih snijeg: Pogledajte lančani sudar kao na usporenoj snimci, vozači potpuno nemoćni

Lančani sudar kao na usporenoj snimci: U Engleskoj se vozači borili kako bi zadržali kontrolu nad vozilima, ali bezuspješno

Screenshot incidenta

 YouTube Screenshot

Snijeg koji je paralizirao sve pa tako i promet u Engleskoj donio je puno nevolja na ceste. Posebno onim vozačima koji su ostali na ljetnim gumama.

Automobili su cestama proklizavali i mučili se s dubokim snijegom, a promatrači su ostali šokirani nakon što su vidjeli koliko su vozači bili bespomoćni u tim uvjetima.

Prema ovom videu činilo se kao da se vozila sudaraju kao na usporenoj snimci dok se vozači bore kako bi zadržali kontrolu u sve opasnijim uvjetima.

Nesreće su snimljene u Cheltenhamu u Velikoj Britaniji i podijeljene na društvenim mrežama u videu pregledanom više od 700.000 puta u jednom danu. U jednom isječku se čuje kako vozač srebrnog Volkswagena trubi zaupozorenje, ali ne može zaustaviti automobil prije nego što udari u crni Opel.

image

Screenshot incidenta

YouTube Screenshot

Bijeli BMW zatim se također zabija u stražnji dio, uzrokujući lančani sudar. Snimka također prikazuje kako grupa od šest ljudi pokušava pomoći crnom VW Transporteru da se vrati na cestu, dok biciklist nesigurno vozi u blizini. No njihovi su napori bili uzaludni jer je automobil skliznuo s ulice te udario u ogradu.

image

Screenshot incidenta

YouTube Screenshot

Zatim se vidi kako drugi automobil klizi u istu ogradu, iako se čini da je šteta manja. Stotine vozača sinoć su proveli nekoliko sati na cesti M25 u Hertfordshireu tijekom noći dok su snijeg i led uzrokovali pustoš na cestama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 08:43