FOTO, VIDEO

Jaguarova ofenziva novih modela: predstavljen i osvježeni E-Pace sa naprednim hibridom!

Najveća novost u unutrašnjost je moderni zakrivljeni 11,4-inčni zaslon putem kojeg se upravlja novim infotainment sustavom...
Jaguar E-Pace
 Jaguar

U Jaguaru rade punom parom, pa su tako nakon osvježene limuzine XE te SUV-a F-Pace sada predstavili i prve detalje osvježenog crossover E-Pace. Promjena ima po pitanju dizajna ali i po pitanju tehnologije. Krenimo redom.

image
Jaguar E-Pace
Jaguar

Na prednjem dijelu primijetit ćete nova LED svjetla sa dvostrukim "J " potpisom kakav smo vidjeli i na ostalim novim modelima britanske marke. Uz to, tu je i nešto drugačiji odbojnik sa većim usisnicima za zrak. Pogled sa boka otkriva novi dizajn aluminijskih naplataka, dok na stražnjem dijelu u oči prvo upadaju nova LED svjetla sa nešto drugačijim svjetlosnim potpisom.

image
Jaguar E-Pace
Jaguar

Većih promjena ima u unutrašnjosti gdje sada dominira novi 11,4-inčni zakrivljeni HD zaslon na koji su u Jaguaru iznimno ponosni. Tu je i novi PiviPro infotainment sustav kao i redizajnirana ručica mjenjača.

image
Jaguar E-Pace
Jaguar

Vozači mogu uparivati svoje mobilne uređaje sa automobilom te pritom koristiti bežični punjač. Vozač će moći uživati u novom digitalnom kokpitu kao i novom upravljaču sa prekidačima za različite funkcije.

Što se tiče motorizacije, nudi se ponešto za svakoga - različiti dizelaši i benzinci snage od 163 KS do 300 KS (pritom većina motora koristi mild hibridnu tehnologiju), a tu je i plug-in hibrid koji kombinira 1,5-litreni turbo motor sa elektro motorom i tako daje ukupnu snagu od 309 KS!

image
Jaguar E-Pace
Jaguar

Prve isporuke očekuju se početkom 2021. godine kada će biti poznato i više detalja oko cijene.

image
Jaguar E-Pace
Jaguar
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 14:47