VIDEO

Još jedan: Želio pokazati snagu svog Mustanga i vještine driftanja, pa se slupao ispred policajca

Počinje snimkom policajca koji stoji na višetračnoj cesti blizu raskrižja. Škripanje guma upozorava nas na nadolazeću opasnost

Screenshot incidenta

 Reddit Screenshot

Neko vrijeme se činilo da vozači Mustanga gube svoju dominaciju nad industrijom glupe vožnje, ali novi video dokazuje da nitko to ne radi bolje od njih.

Video je podijeljen na Redditu i incident se navodno dogodio na Floridi. Počinje snimkom policajca koji stoji na višetračnoj cesti blizu raskrižja. Kamera se zatim pomiče ulijevo, a vriskanje guma upozorava nas na nadolazeću opasnost. Pogledajte ga OVDJE.

Nije sasvim jasno što je radio vozač Mustanga – je li skretao lijevo na raskrižju ili je jednostavno želio pokazati svoje vještine driftanja. Automobil se sigurno kretao velikom brzinom jer se prilično brzo približava automobilu ispred sebe. Nažalost za vozače koji su čekali na semaforu, Mustang se u njih zabio.

Prije toga, automobil bez kontrole udario je u rubnik koji dijeli trake. Videozapis je prekinut prije nego što se može vidjeti šteta učinjena crnom crossoveru, ali čini se da je Mustang izgubio većinu zamaha u trenutku kada je došlo do sudara. To sugerira, na sreću, da su posljedice gluposti vozača Mustanga bile ograničene.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 00:31