SKUP POPRAVAK

Kad se nebo otvori: Pogledajte što je kratka, ali jaka tuča u stanju napraviti od automobila

Kompletna karoserija auta je prepuna udubljenja, svjetla su razbijena, retrovizor visi s auta, pukao je i poklopac za utičnicu

Youtube screenshot

Da tuča može izazvati oštećenja na laku i karoseriji automobila znaju svi, no rijetko tko bi mogao pretpostaviti da ova vremenska nepogoda može biti tako jaka da u potpunosti uništi automobil.

To je na teži način saznao jedan vozač Tesle Model 3 kojeg je tuča s ledom veličine od teniskih loptica do grejpfruta pogodila u kanadskoj Alberti. Vozač je snimio trenutke kad gromade leda uništavaju njegov automobil i sve izgleda prilično zastrašujuće.

Tuča je taj dio Kanade pogodila 1. kolovoza, a vozač se kretao autocestom kada je počelo strašno nevrijeme. Kako se nije mogao nigdje skloniti odlučio je zaustaviti auto pokraj ceste i nadati se najboljem. No oblaci nisu imali milosti. Tuča je trajala čak 10 minuta, a kako je to izgledalo iz auta možete vidjeti u videu.

Vjetrobransko staklo, panoramski krov i stražnje staklo potpuno su razbijeni ali nekako odolijevaju teškim komadima leda i tako štite vozača od potencijalno smrtonosnih projektila. Unutrašnjost je puna komadića stakla, a krov prokišnjava.

U drugom videu vidi se unutrašnjost nakon nevremena. Izgleda kao da je netko u auto bacio bombu, sve je puno komadića razbijenog stakla, a u auto curi voda.

Na trećem videu postaje potpuno jasno o kakvoj se tuči radilo. Kompletna karoserija auta je prepuna dubokih udubljenja, svjetla su razbijena, retrovizor visi s auta, pukao je čak i poklopac utičnice za punjenje... Šteta je vjerojatno totalna i automobil se više neće isplatiti popravljati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 09:12