VIDEO

Kakvi majstori: za 500 dolara izradili Lamborghini Aventador SVJ od kartona, za pogon iskoristili motor skutera!

Za projekt su zaslužna dva mladića iz Vijetnama, proces izrade je trajao 18 mjeseci, a umjesto u profesionalnoj garaži sve su odradili u dvorištu ispred svoje kuće...
Replika Lamborghinija
 YouTube

Dva mladića iz Vijetnama veliki su obožavatelji superautomobila, a posebno Lamborghinija Aventadora SVJ. Pritom si isti nisu mogli priuštiti (barem ne trenutno), pa su se odlučili na neobičan pothvat koji su zabilježili kamerama. Na njihovom YouTube kanalu NHET TV tako je moguće vidjeti proces izrade Lamborghinija od kartona i to u dvorištu kuće.

Sve je krenulo sa izradom "platforme" od željeza, nakon čega je došao red na karoseriju koja je izrađena od - kartona! Kako bi ju dodatno ojačali, na mnogim je dijelovima korišten i pleksiglas, a sve skupa čak izgleda sasvim solidno s obzirom na materijale, ali i budžet. Naime - cijeli projekt koštao je tek 500 dolara.

U toj cijeni je i lakiranje automobila u posebnu "Verde Alceo" zelenu boju. A da ova neobična replika vozi brine se motor iz skutera. Riječ je o pogonu od 150 kubika . Za projekt im je trebalo 18 mjeseci, a ukupno je na njohovom kanalu moguće naći nekoliko videa. Svaka čast ekipi na trudu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 02:01