POGLEDAJTE VIDEO

Kakvo otkriće! Kolekcija zaboravljenih automobila u staji godinama sakupljala prašinu

Budući da je kolekcija u Francuskoj, ima dosta njihovih auta, ali tu su i auti iz Njemačke, SAD-a i Ujedinjenog Kraljevstva

Kolekcija zaboravljenih automobila, Francuska

 YouTube Screenshot

Pronaći jedan zaboravljeni automobil je dovoljno posebno iskustvo, ali ova zbirka u Francuskoj broji se u desecima, možda čak i stotinama. Neka od vozila su neprepoznatljiva jer su od njih ostali samo šasije, no uz malo posla i dovoljno velik bankovni račun, netko bi mogao vratiti nekoliko ovih modela na cestu.

Neki od automobila nalaze se unutar nekoliko štala i pomoćnih zgrada. Drugi su jednostavno ostavljeni vani, a grmlje i lišće već su po njima pustili svoje korijene toliko da ne možete vidjeti vozilo - opći oblik jedini je dokaz da nešto postoji.

Budući da je kolekcija u Francuskoj, ima dosta njihovih automobila, ali tu su i auti iz Njemačke, SAD-a i Ujedinjenog Kraljevstva. Tu je i nekoliko gospodarskih vozila, uključujući vatrogasno vozilo i Citroen s dizalicom na stražnjoj strani. Ne znamo koja je priča iza ove zbirke. Neki od automobila su oštećeni, pa bi ovo mjesto moglo biti zaboravljeno smetlište.

Takozvana glavna štala sadrži neka od najljepših vozila. Tamo je BMW 2000 CS. Automobil je prekriven prašinom, ali općenito se čini da je karoserija u dobrom stanju. Iznutra su se neke obloge ljuštile, a na armaturnoj ploči ima velikih pukotina. Oštećenje nije teško i moglo bi se popraviti. Ispod haube nema poklopca iznad glave cilindra, ali je većina ostalih važnih komponenti i dalje prisutna.

Ispred BMW-a nalaze se Mercedes-Benz 450 SE i SLC. Prostor također sadrži nekoliko Panharda 24 i komercijalni kamion s biciklima. Istraživač koji je snimio ovaj video kaže da je do ove "riznice" trebalo više od 10 sati vožnje. Putovanje se očito isplatilo, jer je prizor nevjerojatan, iako pomalo tužan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 04:12