pogledajte VIDEO

Kao da je stigao iz crtanog filma: Što kažete na ovaj Golf IV s folijama u ‘cartoon‘ stilu?

Sa svim tim linijama, Golf izgleda kao da se kreće velikom brzinom, čak i kada miruje, stvarajući optičku iluziju

HOWDEEP Volkswagen Golf 4 GTI

 HOWDEEP

VW Golf 4 GTI nije zapamćen kao najuzbudljiviji hot hatch svoje ere, ali njemački modni brend HowDeep uspio ga je pretvoriti u privlačan eksponat zahvaljujući jedinstvenoj livreji u stilu crtanog filma.

Ovaj poseban Golf stvoren je za promociju nove kolekcije odjeće HowDeepa. Cijela karoserija obojena je u plavo-zelenu nijansu, a zatim je dobila crnu grafiku inspiriranu stripovima. Oni su dizajnirani da nalikuju potezima kistom, prateći dinamične linije i zatvorene linije automobila.

Na prvi pogled možete pomisliti da je netko na fotografije primijenio komični efekt. Sa svim tim linijama, Golf izgleda kao da se kreće velikom brzinom, čak i kada miruje, stvarajući optičku iluziju.

image

HOWDEEP Volkswagen Golf 4 GTI

HOWDEEP

Kao završni detalj, tim je dodao novi set Rotiform aluminijskih naplataka s aero poklopcima obojenim na sličan način i crne poklopce za već zatamnjena prednja svjetla. GTI je također opremljen zračnim ovjesom podesivim po visini, što objašnjava zašto mu prednji branik dodiruje asfalt.

image

HOWDEEP Volkswagen Golf 4 GTI

HOWDEEP

Ostaje nepoznato je li motor također dobio "ljubavi", ali najsnažnija verzija je iz tvornice došla opremljena 1,8-litrenim 20V četverocilindričnim motorom s turbom koji proizvodi 180 KS (132 kW). Automobil je izložen na Sajmu automobila u Essenu koji se održavao između 3. i 11. prosinca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 21:36