TUNING

Kao da serijski nije bio dovoljno moćan: Urus dobio proširenje karoserije i 24-inčne kotače

Ovaj primjerak odmah upada u oči zahvaljujući mat sivoj završnoj obradi koja savršeno pristaje agresivnom i oštrom dizajnu

Lamborghini Urus

 YouTube Screenshot

Lamborghini već radi na proširenju ponude Urusa, te iako očekujemo da ćemo u bliskoj budućnosti vidjeti hibridne i track-only izvedbe, sumnjamo da će bilo koja od njih biti upečatljiva kao ovaj Urus.

Ovaj primjerak odmah upada u oči zahvaljujući mat sivoj završnoj obradi koja savršeno pristaje agresivnom i oštrom dizajnu super SUV-a. Uz boju, na njemu je napravljeno i mnoštvo drugih upečatljivih hrabrih izmjena. Primjerice, Platinum Group opremila je SUV "wide-body" kompletom iz 1016 Industriesa.

Komplet uključuje revidiranu prednju masku s upečatljivim razdjelnikom, sportske proširene prednje i stražnje lukove kotača, jedinstvene bočne pragove, suptilni spojler na krovu i jedinstveni stražnji branik s difuzorom od karbonskih vlakana. Teško da ćete vidjeti Urus koji izgleda agresivnije od ovoga.

Vidljive nadogradnje zaokružuje set masivnih 24-inčnih crnih Forgiato naplataka i Capristo ispušnog sustava s vrhovima od karbonskih vlakana.

Ne čini se da su pogonskom sklopu napravljene modifikacije, iako nije da su mu trebale. Talijanski SUV standardno dolazi s 4,0-litrenim V8 s dvije turbine koji ispumpava 641 KS i 850 Nm okretnog momenta, omogućujući mu hvatanje stotke za samo 3,6 sekundi i maksimalnu brzinu od 306 km/h.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 10:28