POGLEDAJTE VIDEO

Kaos na aukciji automobila, osmero ozlijeđenih: ‘Auto je sam krenuo, vidio sam čovjeka kako leti!‘

Dvoje ljudi hitno je prebačeno u bolnicu s teškim ozljedama, dok je ostalih šestero imalo samo lakše

Incident u SAD

Aukcija automobila u Lauderdale Lakesu na Floridi postala je poprište traumatičnog događaja u srijedu, jer je vozilo koje se pomaknulo s izlagačkog mjesta s parcele sletjelo na osmero ljudi, uzrokujući ozbiljne ozljede najmanje dvoje.

Nesreća se dogodila ujutro dok se vozilo pomicalo tijekom zbijenog događaja na lokaciji Auto Auctions na Južnoj Floridi. Izvješća sugeriraju da su vozilu otkazale kočnice dok se premještalo, zbog čega je naletjelo na ljude u blizini, kao i na drugo vozilo.

“Vidio sam čovjeka kako leti, a taj čovjek je pao na glavu i auto koji ga je udario ga je prevrnuo”, rekao je svjedok za Local10. "Auto je nastavio udarati drugog tipa koji je bio tamo na aukciji".

Od osam žrtava, sedam ih je prevezeno u bolnicu, a dvoje je označeno kao pacijenti s upozorenjem na traumu - što znači da su pretrpjeli "značajne tjelesne ozljede", izvještava Automotive News. Jedna od žrtava navodno je odbila liječenje.

Nije jasno je li među ozlijeđenima i vozač vozila, koji je opisan kao stariji muškarac. U ovom trenutku nije poznato hoće li on biti optužen za incident, ali ured šerifa Browarda javlja da su neispravne kočnice uzrok. Šerifov ured nastavlja s istragom incidenta koji su svjedoci nazvali traumatizirajućim.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 14:57