VIDEO POTJERE

Krađe katalizatora sve opasniji biznis, lopovi se u bijegu više ne libe ni napada na policajce

Mediji u Manchesteru izvijestili su kako su pojedinci uspjeli pobjeći, što je policiju navelo da od javnosti traži informacije

Screenshot incidenta

 Facebook Screenshot

Dramatična snimka kontrolne kamere iz Velike Britanije uhvatila je skupinu lopova kako kradu katalizatore s vozila. Oni su usred potjere odlučili napasti policijsko vozilo.

Incident se dogodio u Greater Manchesteru 15. prosinca sredinom poslijepodneva, a snimka, koju je snimila kamera s policijskog vozila, prikazuje kako vozač srebrne Jette vožnju unatrag želi udarati policijsko vozilo.

Maskirani muškarac potom izlazi sa stražnjeg sjedala Jette i baca električnu napravu (kojom je vjerojatno počinjeno krimično djelo) na vjetrobransko staklo policijskog vozila.

Vozač Volkswagena automobilom udara u prednji dio policijskog automobila. U tom procesu, maskiranog muškarca udaraju otvorena vrata Jette i prevrnu na pod. On uskače nazad u automobil i vozač pokušava pobjeći od policije.

U obraćanju javnosti, policija Greater Manchestera rekla je da su osumnjičeni sudjelovali u nizu krađa katalizatora. 'Jedan od naših službenik pratio je sumnjivu VW Jettu u srijedu 15. prosinca poslijepodne nakon niza prijava o krađama katalizatora. Automobil, za kojeg se vjeruje da ima lažne registarske oznake, navodno je bio umiješan u ove incidente u posljednje vrijeme, tijekom kojih su počinitelji bili naoružani oružjem'.

Lokalni mediji izvijestili su kako su pojedinci uključeni u potjeru uspjeli pobjeći, što je policiju navelo da od javnosti traži bilo kakve relevantne informacije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 17:56