FOTO, VIDEO

Ljubitelji tuninga došli na svoje: AC Schnitzer ponudio niz dorada za novi BMW Serije 1

I dok iz salona novi BMW Serije 1 izlazi sa običnim ili M paketom, za ljubitelje tuninga i još agresivnijeg nastupa u priču uskače AC Schnitzer koji nudi i novi ispušni sustav!
BMW 1 tuning
 AC Schnitzer

Njemačka tuning kuća AC Schnitzer poznata po preradama BMW modela sada je objavila niz detalja i dostupnih dijelova za novi BMW Serije 1. Kao što znamo, riječ je o modelu s potpuno novom koncepcijom za BMW - umjesto stražnjeg je dobio prednji pogon, dok je povećana i prostranost i praktičnost. Ipak, i ljubitelji dobre vožnje će uživati budući da je veliki naglasak očekivano stavljen upravo na vozne karakteristike. I dok iz salona izlazi sa običnim ili M paketom, za ljubitelje tuninga i još agresivnijeg nastupa sada je tu AC Schnitzerov paket dorada.

image
BMW 1 tuning
AC Schnitzer

Prije sveka, nude se novi odbojnik sa karbonskim elementima, novi spojer te bočni pragovi. Tu su dobro poznati AC Schnitzerovi 19-inčni naplaci koji mogu biti srebrni ili u sivi. Za potpuni dojam brinu se opruge uz koje je podnica 35 mm bliže tlu.

image
BMW 1 tuning
AC Schnitzer

Da izgled prati i zvuk brine se novi ispušni sustav koji je prošao sve regulacije, a nudi se sa karbonskim, kromiranim ili sjajno crnim nastavcima.

image
BMW 1 tuning
AC Schnitzer


U unutrašnjosti se nude individualne dorade i materijali prema željama kupaca, tako da će vlasnici nakon tretmana u AC Schnitzeru imati jedinstven model. Zasad još nema govora o povećanju snage motora, međutim sigurno je kako će takvo što uslijediti vrlo brzo. Pogledajte video u kojem možete vidjeti dorade i poslušati zvuk ispušnog sustava:
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 14:54