Pogledajte video

Majka zvana hrabrost: Golim rukama izvukla zmiju iz motornog prostora kćerinog automobila!

Štakorske zmije česte su u mnogim dijelovima Sjeverne Amerike, ali ne predstavljaju prijetnju ljudima

Screenshot incidenta

 YouTube Screenshot

Mama iz Teksasa impresionirala je internet neustrašivim uklanjanjem zmije iz motornog prostora automobila svoje kćeri u trenutku koji je uhvaćena kamerom.

Nicole Graham nije oklijevala dok je vadila veliku zmiju iz motornog prostora automobila svoje kćeri Haylie.

Za Fox 26 Houston rekla da je zmija, koju je opisala kao neotrovnu štakorsku zmiju, pobjegla u blok motora Mini Coopera nakon što ju je uklonila iz obližnjeg kokošinjca, gdje je vjerojatno tražila jaja. "O moj Bože!", može se čuti Haylie kako uzvikuje dok gleda mamu kako se bori sa zmijom.

"Nemojte ovo pokušavati kod kuće", rekla je Nicole lokalnoj pridruženoj stanici Foxa, ističući da kroz svoj posao ima iskustva u rukovanju sa zmijama. "Ako ste primijetili, nosila sam rukavice i imala sam dugačak štap sa sobom".

Nicole je vlasnica tvrtke The Garden Hen koja se bavi gradnjom kokošinjaca u dvorištima i objasnila je da je borba sa zmijama dio posla. "Štakorske zmije, poznate i kao Kokošje zmije, vole ulaziti u kokošinjce i jesti kokošja jaja", rekla je za Fox 26. "One obično ne traže ptice ili perad osim ako su relativno male, ali stvarnost je da su jaja veliki dio njihove prehrane baš kao i mali glodavci".

"Diranje zmija nije za svakoga. Očito, uvijek morate biti oprezni jer to možda nije uvijek neotrovna zmija, definitivno može biti otrovnica", rekla je Nicole. "Dakle, samo budite oprezni". Štakorske zmije česte su u mnogim dijelovima Sjeverne Amerike, ali ne predstavljaju prijetnju ljudima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 01:51