Boli glava

Mislite da ste imali loš dan na poslu? Ovom radniku je s viličara pala peć za pizzu na skupocjeni Ferrari

Možemo se samo nadati da ovo nije automobil šefa vozača, jer se ovo čini kao razlog za duži razgovor s radnikom

Screenshot incidenta

 Twitter Screenshot

Vozač viličara u Kini vjerojatno je imao najgori dan na poslu nakon što mu je na Ferrari F8 Tributo pala ogromna pećnica.

Izvorno podijeljeno na kineskoj aplikaciji društvenih medija Weibo, a zatim na Twitteru, malo je konteksta oko incidenta. Međutim, na prvi pogled činilo bi se da je viličar pokušavao zaobići parkirani Ferrari kada je njegov teret postao neuravnotežen.

Kao što je napisao jedan komentator na Twitteru, čini se da je dotični teret profesionalna pećnica, a potencijalno čak i pećnica za pizzu, zbog čega bi bilo ironično da je oprema dizajnirana za najpoznatija talijanska jela uzrokovala ozljedu jednog od najpoznatijih automobila u mediteranskoj zemlji.

Na snimci incidenta koju smo pronašli vidi se Ferrari s pećnicom na haubi, zbog čega je teško precizno utvrditi kolika je šteta.

Međutim, čini se da je prednji kraj Ferrarija niži od stražnjeg, što sugerira da je pećnica prilično teška. Također je izrađena od metala, a to nije dobra kombinacija, što se tiče izbjegavanja oštećenja boje i karoserije.

Čini se da je oštećenje razumno ograničeno na poklopac motora i, možda, na prednji branik. Budući da F8 Tributo vjerojatno nije bio u pokretu, šteta bi mogla biti dovoljno mala da se Ferrari popravi.

Unatoč tome, dok internetski video zapisi sugeriraju da nesreće u kojima sudjeluju viličari mogu biti prilično teške, teško je zamisliti pogrešku zbog koje biste se trenutno osjećali još gore. Možemo se samo nadati da ovo nije automobil šefa vozača, jer se ovo čini kao razlog za otkaz.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 09:12