SIVO JE SILA

Monokromatski stil: Što kažete na najdraži auto Kim Kardashian, ovaj Mercedes-Maybach S580?

U nedavnom intervjuu za Vogue, razmjer njezine opsjednutosti monokromatskim stvarima otkriven je s njezinim novim Maybachom S580

Kim Kardashian i njen Mercedes-Mybach

 Youtube screenshot, Profimedia

Čini se kako Kim Kardashian nije ljubiteljica dvobojnih auta ili bilo čega drugog u dvije boje. U nedavnom intervjuu za Vogue, razmjer njezine opsjednutosti monokromatskim stvarima otkriven je s njezinim novim Maybachom S580.

Reality zvijezda otkrila je da je novi Maybach njezina „najdraža beba ikad”. Nije se htjela „kotrljati u limuzini u kojoj se može vidjeti svaki stari milijunaš”, stoga joj Platinum Motorsport pomogao u personalizaciji.

Garaža je uzela Maybach, koji je koštao više od 100.000 dolara od prosječni model zahvaljujući svim tvorničkim opcijama, i učinila ga jedinstvenim. „Kod Kim Kardashian nema lijevo ili desno, ako se nešto radi, od kuće se sve nosi”, rekao je George Keshishyan iz Platinum Motorsporta.

To znači da je ekipa spustila visinu automobila, zamijenila naplatke posebnim 22-inčnima, tonirao stakla, dodao osvijetljeni amblem stražnjeg prtljažnika, i što je najvažnija, obojao ga u sivo. Ne samo da je karoserija dobila nijansu, već također i obloge, kotači, maska hladnjaka, značka, pa čak i dijelovi interijera.

Srećom, za razliku od njezine kuće, unutrašnjost vozila je crna, umjesto sveobuhvatne sive koja se vidi na vanjštini. No, njezina se strast za monokromatskim proširila i na druga vozila, pri čemu su njezin Lamborghini Urus i Rolls-Royce Ghost završeni istom nijansom sive.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 05:44