UZNEMIRUJUĆI VIDEO

Motociklist pao i završio pod kotačima autobusa, srećom preživio iz samo jednog razloga...

Glava mu je naizgled bila stisnuta ispod teškog vozila, ali kaciga se pokazala neprocjenjivom

Pad s motocikla

 Twitter screenshot

Motociklist iz Brazila doživio je iskustvo bliskog susreta sa smrću kada mu je glava završila pod kotačima autobusa. Srećom, muškarac je nosio kacigu koja se u kombinaciji s odličnim refleksom vozača autobusa pokazala kao spasonosna.

Incident je snimljen sigurnosnom kamerom, a snimka je završila na Redditu zahvaljujući korisniku zvanom mclemente26. Kako vidimo, nesretnik je pao s motocikla prilikom naglog kočenja, dok je pokušavao izbjeći zeleni autobus koji je skretao.

Ono što se zatim događa je vrijedno pažnje, poučno i zastrašujuće u isto vrijeme. Nakon pada motociklist je završio točno pod stražnjim kotačima autobusa u pokretu.

Glava mu je naizgled bila stisnuta ispod teškog vozila, ali kaciga se pokazala neprocjenjivim dodatkom koji mu je spasio život. Pritom je vozač autobusa pritisnuo kočnicu i zaustavio vozilo na vrijeme.

Nekoliko sekundi kasnije i dok je većina promatrača iščekivala tragediju, muškarac je počeo micati rukama i glavom, shvaćajući koliko je sretan što je ostao živ nakon ovog šokantnog iskustva.

Neki ljudi su mu prišli i pomogli mu da ustane dok su mu podizali motocikl i pregledavali oštećenu kacigu. Zanimljivo, još jedan motorist koji nije nosio kacigu prošao je pored i svjedočio posljedicama. Možda će ovaj incident promijeniti mišljenje motociklista koji ne nose kacigu koja spašava živote...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. srpanj 2022 10:15