LOŠE ISKUSTVO

Muke po servisu: vrijeđali klijenta te ga pustili da čeka auto sat vremena duže, evo i zašto!

Klijent je sve snimio i objavio na društvenim mrežama, a nije dugo trebalo da snimka postane viralna...
Servisni centar
 Facebook

Odlazak u servis na izmjenu ulja najčešće ne predstavlja preveliki problem. Automobil je najčešće gotov u relativno kratkom roku, a i za većinu modela izmjena ulja i nije neki papreni trošak. Uostalom, servisni intervali su poznati pa je trošak i očekivan. Ipak, Gabriel Rendon iz San Antonia neko će vrijeme pamtiti zamjenu ulja u lokalnom salonu Northside Honda. On je naime došao s ciljem da mu se zamjeni ulje, no u salonu su predložili da odmah zamijeni i kočnice, ulje u mjenjaču i akumulator koji su, prema njihovoj inspekciji, bili pri kraju.

Gabriel je rekao želi samo izmjenu ulja, te da će preostale dijelove mijenjati za nekoliko tjedana. Ipak, u servisu su odlučili zamijeniti sve dijelove. Kada je došao po auto, Gabriel je tako ostao zatečen, prije svega zbog činjenice kako je račun bio 480 dolara.

Naravno, uslujedila je svađa budući da nije želio platiti spomenuti iznos objasnivši kako je napomenuo da ne želi da se mijenjaju ostali dijelovi. Nakon rasprave u servisu su odlučili vratiti stari akumulator. Za to vrijeme Gabriel je pričekao u čekaoni, no čekanje se odužilo na sat vremena što je puno više nego što je potrebno za zamjenu akumulatora na njegovom modelu. Stoga je po dolasku kući odlučio provjeriti snimku sa svoje kamere na vjetrobranskom staklu. Tada se nemalo iznenadio kada je čuo da ga osoblje vrijeđa, a jedan zaposlenik u jednom trenutku govori kako će ga pustiti da "namjerno čeka još sat vremena" uz niz popratnih psovki. Pogledajte snimku:

To će im sada itekako doći na naplatu. Naime, kako to obično biva na društvenim mrežama, snimka se brzo proširila i servis na dnevnoj bazi dobiva negativne komentare, pa će tako drugi put dobro razmisliti prije nego što naprave ovako što...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 05:14