VIDEO IGRE

Najnoviji Gran Turismo 7 izlazi 4. ožujka 2022. godine! Prema najavi, stvari izgledaju uzbudljivo

Najveća značajka Gran Turismovog nastavka bit će složen dinamički sustav vremena koji su programeri razvili s NASA-inim podacima
Gran Turismo 7
 YouTube Screenshot

Najnoviji nastavak Gran Turismo sage s brojem 7 stiže 4. ožujka sljedeće godine, nakon što je odgođen zbog pandemije koronavirusa. Sony Interactive Entertainment informaciju je potvrdio prošlog tjedna, dodajući kako igra neće biti ekskluzivna za PlayStation 5, već će se moći igrati i na prethodnoj PlayStationovoj konzoli.

Uz službeni datum objavljen je i video trailer koji prikazuje niz uzbudljivih jurilica. Posebnu pažnju odvlači koncept Porschea 917 ‘Living Legend‘. Tu je i niz klasika, uključujući Mercedes-Benz CLK LM, Nissan Skyline GT-R, te prva generacija Honde NSX. Ostali automobili u traileru su Castrolova Toyota Supra, Dodge Viper, Mazda MX-5, Renault Clio Sport V6, Porsche 356 i Plymouth XNR.

image
Gran Turismo 7
YouTube Screenshot

Najveća značajka najnovijeg Gran Turismovog nastavka bit će složen dinamički sustav vremena koji su programeri razvili s NASA-inim podacima. Osim toga, igrači će imati pristup trgovini za modifikaciju u kojoj će održavati, servisirati i mijenjati elemente na svojim automobilima. Pri tomu će im na raspolaganju biti složeni uređivač livreja na automobilima pri kojem će svaki automobil moći biti jedinstven.

image
Gran Turismo 7
YouTube Screenshot

Najava također prikazuje brojne poznate trkaće staze i gradske krajolike na kojima možete fotografirati svoje automobile. Gran Turismo 6 izašao je u prosincu 2013. godine, nakon čega je 2017. godine predstavljen Gran Turismo Sport koji nije bio previše opsežan. S druge strane, Sedmica bi trebala ponuditi vrhunsko iskustvo vožnje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 23:20