VIDEO

Nasljednik kultnog Aventadora sve je bliže predstavljanju: Uhvaćen prototip s kamuflažom

Sve veći broj špijunskih fotografija otkrio je da će novi model usvojiti dizajn koji će se dramatično razlikovati od svog prethodnika

Nasljednik Lamborghinija Aventadora (kamuflirani prototip)

 YouTube Screenshot

Hibridni nasljednik kultnog Lamborghinija Aventadora sve je bliže tome da postane stvarnost, a novi špijunski video prikazuje superautomobil detaljnije nego ikad prije.

U posljednjih nekoliko mjeseci, sve veći broj špijunskih slika i videa otkrio je da će novi model talijanskog proizvođača usvojiti novi dizajn koji će se dramatično razlikovati od svog prethodnika, ali će i dalje ostati lako prepoznatljiv kao Lamborghini. Prototip o kojem je riječ nedavno je snimljen u blizini Lamborghinijevog pogona Sant‘Agata u Italiji i iako ga nemamo priliku vidjeti sprijeda, možemo ga vidjeti straga.

Pozornost bi vam odmah mogao privući auspuh. Smještena na vrhu maske u liniji s poklopcem, četiri su ispušna otvora smještena unutar dvije šesterokutne ispušne cijevi. S obje strane ovih ispušnih cijevi nalaze se tanka LED stražnja svjetla.

Prisutnost pripijene kamuflažne folije također nam daje nesmetan pogled na branik i difuzor što superautomobilu daje dramatičan i očaravajući izgled. Premještanjem ispušnih cijevi iz uglova odbojnika na vrh prednje strane, Lamborghini je uspio osigurati da veliki dijelovi masivnih stražnjih guma budu vidljivi.

Zatim dolazimo do poklopca motora. Smješten iza malog okomitog stražnjeg prozora, poklopac motora ima šest rashladnih žila. Također je vidljiv par letećih podupirača s obje strane stražnjeg dijela. Dizajn trećeg kočionog svjetla također privlači pažnju budući da prati oblik krova.

Ovaj špijunski video potvrđuje legitimnost navodnih patenata dizajna novog superautomobila koji su se pojavili prije samo nekoliko dana, a također ukazuje na to da smo samo nekoliko mjeseci udaljeni od službene premijere.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 04:28