ŠTO NAS ČEKA?

Ne bismo se uopće bunili da izgleda ovako: Poznati dizajner zamislio budući Nissan GT-R R36

Hycadeov pogled na automobil slijedi sličnu filozofiju dizajna koju je usvojio trenutni model i čini ga mnogo modernijim

Nissan GT-R R36 (digitalni render)

 Hycade

Nissan GT-R generacije R36 je automobil kojeg svi nestrpljivo čekamo, ali ne čini se da će uskoro biti predstavljen. To nije spriječilo talentiranog dizajnera Hycadea da zamisli kako bi mogao izgledati.

O novom GT-R-u kruže nagađanja od 2014., a ipak, nemamo pojma kako će izgledati. Hycadeov pogled na automobil slijedi sličnu filozofiju dizajna koju je usvojio trenutni model i čini ga mnogo modernijim s nekim impresivnim detaljima.

image

Nissan GT-R R36 (digitalni render)

Hycade

Ukupni oblik i veličina predstavljenog R36 slični su R35 s poznatom linijom i profilom krova. Međutim, prednji dio je vrlo drugačiji jer ima par elegantnih LED prednjih svjetala. Hycade je također revidirao rešetku, branik i usisnike zraka, čineći ih nešto oštrijima i tanjima od postojećeg modela, što je rezultiralo dinamičnijim i agresivnijim izgledom.

image

Nissan GT-R R36 (digitalni render)

Hycade

Upečatljiva tema nastavlja se niz bočne strane gdje su postavljeni novi bočni retrovizori i izmijenjeni nabori na vratima. Posebno nam se sviđa novi stražnji kraj modela GT-R. Novo krilo je prvo što naše oči primjećuju, djelomično zahvaljujući oštrim završnim pločama i samoj veličini.

image

Nissan GT-R R36 (digitalni render)

Hycade

Hycade je također modernizirao stražnja svjetla upotrebom tankih LED dioda i također je izradio prilagođeni branik s novim difuzorom i četverostrukim ispušnim cijevima. Sve to izgleda prilično prekrasno, i ne bismo se uopće bunili da nasljednik R35 izgleda ovako, moramo priznati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 17:39